AURLANDS

Aurlands skilter ikke bare med "Designed in Norway" men også «Made in Norway»! Skobygda Aurland er norsk idyll på sitt beste der den ligger flott plassert mellom steile fjell og den bergtagende Aurlandsfjorden. Herifra har merket nådd ut til både bygder og storbyer verden over med sine penny loafers.

Penny Loafers - en institusjon

Den originale penny loafer’en ble til på 1930-tallet. Skomaker Nils Tveranger hentet angivelig inspirasjon til denne skoen fra mokasinene hos en urbefolkningsstamme i Amerika. Nils hadde med dette utviklet en svært populær sko begge kjønn, og etter 2. verdenskrig ble den eksportert til Storbritannia, Canada og USA. Den ble til og med populær på Svalbard.

I dag er det en trend å ta vare på arv og tradisjoner. Dette også for den populære Aurlandskoen. I dag jobber Aurlands i krysningen mellom tradisjon og innovasjon, og samarbeider med kjente norske designere for utvikling av nye kolleksjoner. Mange vet at Aurlandskoen var den opprinnelige "penny loafer".

I dag produserer den lille fabrikken nesten innerst i Sognefjorden, mer enn bare sko. Fabrikken har fått hjelp av store motehus til utvikling av vesker og tilleggsprodukter.

Kjøp Aurlands Penny Loafers online

Aurlands håndplukker råvarer og bruker kun materiale av høyeste kvalitet, med kompromissløst fokus på etikk og bærekraft. Se vårt utvalg av Aurlands produkter i vår prisbelønte nettbutikk eller i vår flotte butikk på Tolvsrød, 5 km utenfor Tønsberg.

Les mer om merket