RSS

Stylistens spalte

Stylistens pakkeliste

Av Lory — stylist og moteekspert

Boyfriend shirt

Av Lory — stylist og moteekspert

Unisex Classic Shirt White 3 349,- / ROHE   
Savanna Shirt Apricot 999,- / PART TWO   
Isol Shirt Minced Herb 1 299,- / GESTUZ   
Jenka Shirt Candy Floss 1 499,- / BIRGITTE HERSKIND   
Ira Shirt Eggshell 1 499,- / ONE & OTHER   
Alulin Classic Shirt 1 099,- / SECOND FEMALE

Stylingtips:

Zbruna Ivory Veske 1 499,- / UNISA   
Buyo Ivory Loafers 1 399,- / UNISA

Rianne Straight Jeans 1 599,- / GESTUZ   
Interlock Logo Top 1 599,- / ROHE

Camilla Swarovski Ørepynt 999,- / CAMILLA ØHRLING    Nebel Nutmeg 999,- / CALA JADE

Jeanstrend

Av Lory — stylist og moteekspert

– Jeanstrend!

Alle har et par jeans eller fem liggende i skapet, dette er en gjenganger som ALDRI går av moten. Jeansen har lenge vært en garderobeklassiker som passer til alt og alle, i tillegg er buksene sesongløse og stylingsmulighetene grenseløse. Men det er spesielt 3 modeller som utmerker seg i trendbildet for 2023.

Cargojeans

Har du fortsatt ikke kastet deg på trenden? Da er det på tide å gjøre det nå. Workwear gjorde comeback allerede i fjor, men dette ser ut til å være en av vårens desidert største jeanstrender. Noen tenker den kanskje kan bli for maskulin, men ved små grep kan den enkelt forvandles til både chic og party. Kombiner buksen med noe feminint, for et balansert utrykk. Bruk den med en smal topp og et par pumps så er du festklar på et blunk.

Wide leg jeans

De vide buksene har tatt oss med storm og kommet for å bli! Den løse silhuetten skaper en flatterende figur uten å være avslørende. Ikke nok med det, velger du en med høyt liv fremhever du midjen og kombinert med et par hæler får du straks lengre ben. Her kan du enkelt la skoene avgjøre om du vil være pyntet eller avslappet, altså like kul til sneakers som til highheels. I tillegg har buksene blitt lengre og det er ikke behov for skredder, da de SKAL legge seg godt over skoene.

Flared jeans

Den ikoniske 70-tallsbuksen har funnet sin vei tilbake i trendbildet. Denne buksen fremhever de flotte formene og er lett å leke seg med. Kjør den helt ut med en lekker frynsebluse eller hold det enkelt med en basic t-skjorte. Har du noen festligheter på agendaen er det bare å slenge over en blazer og toppe det med sesongens hotteste tilbehør.

Trendrapport uke 1

Bloggarkiv