RSS

Magasivet

Vill i nikkers!

I byen, på fjellet, i skogen – nikkersen er tilbake og har blitt en del av trendgarderoben denne vinteren! Denne knalltøffe knebuksen forbindes kanskje mest med sportslige vinteraktiviteter på 50-tallet. Selve ordet «nikkers» er en forkortelse av det engelske ordet «knickerbrockers» som egentlig var en betegnelse på etterkommere av nederlandske innvandrere i New York. Nå er nikkersen tilbake i motebildet, og er den perfekte fritidsbuksen! Den populære Islow-nikkersen i deilig cordfløyel har fantastisk passform og er myk og stretchy. Du får den nå i 3 klassiske farger! Style dine nikkers med nikkersstrømper, bunadsstrømper eller rett og slett bare en strømpebukse. Og med noen stilige hiking boots på beina, blir stilen komplett!

Trendrapport for våren 2021

Chunkyboots er vinden som aldri før, i både klassisk sort eller brun, men også i mer dristige farger som hvit, kaki og kamel. Denne trenden kommer ikke til å gi seg med det første, og vi vil nok komme til å se mye kule boots i 2021 også. Noe som aldri er feil, er den klassiske kombinasjonen blazer og dressbukse. Det er også veldig trendy å kombinere den klassiske blazeren med en collegegenser, noe som gir en mer casual look. Vi ser at det kommer mer og mer denim i motebildet framover, spesielt rette jeans med litt løsere passform (straight jeans/mom jeans) og jeans med diskret sleng (kick flare jeans). Bohemske bluser er også et stikkord for vårmoten, og kombineres gjerne med jeans for et moteriktig vårantrekk. Trenden med bruntoner som vi har sett mye av i høst og vinter kommer også til å fortsette utover mot våren, sammen med den store trendfargen mintgrønn.

Skjønnhetsterapi

Å omgi seg med vakre ting er terapi. Og det ligger også i menneskets natur. Utfordringen i dag er at vi har råd til å kjøpe for mye, for ofte. Velg det du kjøper med omhu og verdsett kvalitet og varighet. Da får tingene også en ekstra dimensjon. Vi velger å forhandle Louise Roe nettopp på grunn av dette. Louise Roe er et dansk interiørmerke som står for ærlige materialer og ekte håndverk. Designet er sofistikert, men enkelt og har en moderne avantgarde-stil. Her får du delikate, munnblåste krystallglass og vaser, og håndlagde keramikkvaser med unike uttrykk. Vi elsker designet til Louise Roe, og håper du gjør det samme!

Bloggarkiv