Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
Klær
 / 
Topper
 / 
T-skjorter
T-skjorter

Du finner alltid et stort utvalg t-skjorter hos oss. Fra basics i klassiske farger som hvit, sort og grå, til trendy grafiske t-skjorter og sesongens modeller i alt fra ull til lin.

Viser 41 av 41

Stort utvalg t-skjorter til dame

En enkel t-skjorte er det perfekte baseplagget til alle garderober. Et allsidig plagg som brukes like mye lag-på-lag for å ha et deilig mykt plagg innerst mot huden, som det brukes for å gi antrekket et kult uttrykk. 

Du finner alltid våre beste modeller i basegarderoben. Enkle basic t-skjorter til dame av høy kvalitet, med både rund hals og v-hals, i farger som hvit, beige, grå og sort. Om du foretrekker en smal passform eller en oversized t-skjorte, så får du begge deler hos oss.  

Slik styler du din t-skjorte

Det klassiske hverdagsantrekket som aldri blir feil er en enkel hvit, blå eller grønn t-skjorte i kombinasjon med en kul jeans og sneakers. Sleng en blazer eller strikkejakke over så er du good to go. Enkelt, men en sikker vinner. La også t-skjorten være en del av jobbgarderoben, og kombiner med et klassisk blyantskjørt eller bruk inni en dress. En t-skjorte med print eller trykk er også superkul å style til festantrekket med et skjørt eller skinnbukse og høye heler.  

Grafiske t-skjorter som fullfører antrekket

Kanskje er du på jakt etter en kul t-skjorte med print fra Munthe eller Les Coyotes som røffer opp et enkelt antrekk. Vi tar alltid inn trendplagg som tilfører garderoben det lille ekstra. Lek deg med tekstiler og kombiner en t-skjorte i bomull med skinn, denim og tykk strikk.   

I tillegg til sesongen trendplagg finner du alltid de klassiske basic t-skjortene hos oss. Alltid oppdatert for sesong, enten det er t-skjorter i ull til vinteren eller deilige luftige lin t-skjorter til sommergarderoben. Du kan være sikker på å finne et godt utvalg hos oss.