CORLIN EYEWEAR

Bærekraftige eller stilige solbriller - hvorfor velge? Corlin Eyewear er et svensk solbrillemerke som kombinerer mote og bærekraft når de designer sine superkule kvalitetssolbriller.

Målet til Corlin Eyewear er å kombinere mote og bærekraft uten å måtte gjøre solbrillene altfor dyre. Designerne selv sier: «Ved å ta ett skritt av gangen tror vi at vi vil være i stand til å skape bærekraftige solbriller og et bærekraftig selskap. Vi streber alltid etter økt bærekraft, og dette er noe vi vil jobbe med kontinuerlig for alle deler av virksomheten. Vi har flere ideer som testes akkurat nå, og vi gleder oss til å lansere dette så snart som mulig.»

I dag bruker Corlin Eyewear fem ulike materialer til solbrillene, avhengig av designet de ønsker å lage. Disse fem forskjellige materialene er resirkulert plast, plast, acetat, metall og cellulosepropionat.

Corlin solbriller - med 100 % UV-beskyttelse

Alle solbrillene til Corlin solbriller har 100% UV-beskyttelse. Flertallet av solbrillene er utstyrt med et såkalt CR39-objektiv som er ripebestandig. Det er også et etui laget av hard papp og en pose som gjør det enkelt å både beskytte og bære solbrillene.

Gjenbruk av plast

Når nye solbriller produseres, smelter plast for å designe rammen. Når du gjør det, kastes noe av den smeltede plasten. Ved å samle plastavfallet og smelte det igjen, blir plasten gjenbrukt, og man kan redusere sløsingen med plast allerede på fabrikken. Kvaliteten på solbrillene er nesten som nye, og med disse stilikonene hvilende på nesen har du sammen med Corlin Eyewear og oss tatt et lite skritt mot en mer bærekraftig fremtid, samtidig som du kan se råstilig ut!

Les mer om merket
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side
Gelo Cinnamon

Gelo Cinnamon

CORLIN EYEWEAR

Gelo er modellen som tar deg tilbake til 80-tallet! Stilren ramme med fargede, litt transparente glass som oser av luksus og minimalisme. Ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse.

kr 799
Lucca Gull

Lucca Gull

CORLIN EYEWEAR

En moderne klassiker med heksagonform. Tynn, stilig metallramme og ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Klassiske og minimalistiske solbriller som passer til både ham og henne!

kr 699
Siena Cinnamon

Siena Cinnamon

CORLIN EYEWEAR

Lette og komfortable solbriller med tynn, stilig metallramme og ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Klassiske og minimalistiske solbriller som aldri blir feil!

kr 699
Novara Grey

Novara Grey

CORLIN EYEWEAR

Runde solbriller i moderne og tidløst design. Ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Disse solbrillene har fått vårt miljømerke «Et bedre miljøvalg» fordi de er delvis laget av resirkulert plast. Se produktbilder for mer informasjon om miljømerkingen.

kr 699
Matera Sort

Matera Sort

CORLIN EYEWEAR

Superkule solbriller med vinklet ramme og mye attitude! Mørke, ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Disse solbrillene har fått vårt miljømerke «Et bedre miljøvalg» fordi de er laget av 100% resirkulert plast. Se produktbilder for mer informasjon om miljømerkingen.

kr 699
Lecce Gull

Lecce Gull

CORLIN EYEWEAR

Runde retrobriller med tynn, stilig metallramme og ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Klassiske og minimalistiske solbriller som aldri blir feil!

kr 699
Verona Sort

Verona Sort

CORLIN EYEWEAR

Moderne versjon av cateye-solbrillen med oversized, stilrent design. Ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Disse solbrillene har fått vårt miljømerke «Et bedre miljøvalg» fordi de er laget av 100% resirkulert plast. Se produktbilder for mer informasjon om miljømerkingen.

kr 699