Five star treats 5x5 ml Multi

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Skjem bort deg selv eller din nærmeste med denne lekre gaveesken fra Zarkoperfume. Five Star Treats gir deg mulighet til å prøve 5 unike og luskuriøse dufter, med deres bestselgere.


Settet inneholder:


- Pink Molécule 090.09 Eau De Parfum 5 ml: Pink Molecule er en fortolkning av nordiske elementer blandet med rosa chapmagne. En feminin duft med noter fra blant annet hylleblomst, aprikos, sort orkidé, mahogni og akkorder fra sort tre.

- Molécule 234.38 Eau De Parfum 5 ml: i denne unisexduften er det ett stort molekyl som dominerer. Et molekyl som jobber sammen med din egen duft. En duft, som egentlig er et fenomen - og ikke en parfyme. Duften er kombinert på selve vekten av molekylene, og hvordan de påvirker huden i motsetning til kulde, varme og spesielt det miljøet hvor en person befinner seg. Duften utvikler seg og trekker seg sammen hele tiden, i 10 timer.

- Ménage À Trois Eau De Parfum 5 ml: duften er komponert av tre moskus-molekyler, som gir en intim og spennende duft. Den utvikler seg når den kommer i kontakt med huden.

- Molécule No. 8 Eau De Parfum 5 ml: en maskulin duft med noter av blant annet økologisk mandarinolje, tyrkisk rose, patchuliolje, sort agartre og molekyler.

- e'L Eau De Parfum 5 ml: en parfyme som utvikler seg fra friskheten fra grønn te og granateple til dype sensuelle noter - dog uten å være tung. Duften er nordisk, diskré og frisk.


NB! Ikke returrett på åpnet emballasje

Merke: ZARKO
Tilgjengelighet: Utsolgt
kr 1 099