HASLA

kategoribanner-brand-hasla

Anne og Gunnhild Hasla har for lengst funnet ut hva som gjør et smykke til noe mer enn bare glitrende pynt som henger rundt halsen på deg. Ved å hente inspirasjon fra de organiske formene på de norske fjellene og Pablo Picassos kubisme, skaper Hasla smykker som får deg til å bevege deg nærmere og faktisk se.

Merkenavnet stammer fra designeren Anne Hasla og merkevaresjef Gunnhild Haslas etternavn. Som søstre jobber de tett på Hasla-verkstedet i Valle, sør i Norge, der familien deres har bodd i generasjoner.

Verkstedet ble etablert av Grete Fossen og Ørnulf Hasla i 1984, og søstrene har vært der siden, og hentet inspirasjon fra de fantastiske omgivelsene og rå norsk natur. Det er en klar norsk identitet i Hasla sine produkter, og om du ser godt etter kan du til og med se litt av hjembygda Valle i de intrikate designene.

Hasla smykker - håndverk og bærekraft

Hvert eneste Hasla-smykke er bærekraftig - de er ikke bare laget av resirkulert sølv og leveres i miljøvennlige esker - de er laget for å vare. Anne og Gunnhilds mål er å lage smykker som kan leve videre i generasjoner uten å bli vannet ut av trender. De lager bærbare deler av tidløs kunst, og kombinerer tradisjonene med godt håndverk og med spenning og lekenhet i kunsten.

Hasla-smykker er hverdagslige luksusstykker ment å være slitt og elsket for alltid. Se vårt utvalg av de vakre smykkene til Hasla-søstrene her på suserisivet.no!

Les mer om merket
Se som Nett Liste
3 produkter
Sorter etter
Letter Necklace Bokstav P
60%

Letter Necklace Bokstav P

HASLA

Nydelig bokstavsmykke fra Hasla med hvite CZ-stener og 50 cm langt gullbelagt sølvkjede.

kr 999 kr 400
Letter Necklace Bokstav A
60%

Letter Necklace Bokstav A

HASLA

Nydelig bokstavsmykke fra Hasla med hvite CZ-stener og 50 cm langt gullbelagt sølvkjede.

kr 999 kr 400
Grit Small Earstuds Sølv
60%

Grit Small Earstuds Sølv

HASLA

Dekorative øredobber fra Hasla i sølv med et enkelt og elegant uttrykk. Fine å bruke i kombinasjon med andre øredobber eller alene.


Størrelse: 4,5 mm


NB! Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør oppmerksom på at øredobber ikke kan returneres/byttes.

kr 649 kr 260