IBEN

Iben - klesmerke fra Norge

Iben er et norsk klesmerke som ble etablert i 2014 av serieentreprenør og power-lady Anh-Marthe Storheil. Hun beskriver selv at Iben framhever kvinnen som ikke kan gå inn i et rom uten å bli lagt merke til for sin skjønnhet.

Iben sine klær utstråler styrke, selvstendighet og modernitet. Dette er klær for deg som ønsker å kle deg kult uten at det oppleves anstrengt. Anh-Marthe sier videre dette om klesmerket hun har utviklet:  

«IBEN er sterk, ambisiøs, sosial og leken. Hun representerer en person som lett fascinerer og inspirerer deg.»

Valget av Iben som merkenavn er ikke tilfeldig. Selv om det er oftest brukt som jentenavn benyttes det også på gutter både i Norge og Danmark. Snittet er feminint, men med androgyne trekk, med spesielt fokus på komfort. Når du kjøper klær fra Iben invisterer du i høy kvalitet inspirert av reiser, urban livsstil og vintage nostalgi. 

Iben er for deg som tør å kle seg slik humøret ditt tilsier, og ikke er besatt av vanlige normer og regler. Dette er gjennomgående for alle plagg - fra kjoler til cardigans og bukser. Med andre ord finner du klær som reflekterer deg i alle livets store og små anledninger.

Les mer om merket
Se som Nett Liste
2 produkter
Sorter etter
Echo Sweater Chocolate
60%

Echo Sweater Chocolate

IBEN

Trendy mønsterstrikk fra norske Iben med høy hals og glidelås. Avslappet passform og myk og behagelig ullblanding. Ribbekant rundt hals, mansjetter og nederst på genseren.


80% Ull, 20% Polyamid

Kan håndvaskes


Mål i størrelse M:

Lengde: 61 cm

Armlengde: 63 cm

Brystmål: 124 cm


Normal i størrelsen

kr 2 699 kr 1 080
Myles Sweater Fudge
60%

Myles Sweater Fudge

IBEN

Deilig, ribbestrikket genser i lett alpakkablanding med lekker, dyp burgunderfarge. Supermyk og stretchy kvalitet! Rund hals og avslappet passform.


68% Alpakka, 10% Merino, 22% Polyamid

Kan håndvaskes


Mål i størrelse M:

Lengde: 61 cm

Armlengde: 67 cm

Brystmål: 116 cm


Normal i størrelsen

kr 2 699 kr 1 080