JANE KØNIG

Jane Kønig fullførte studiene ved prestisjetunge Danish School of Design i 1986. Store deler av studietiden hennes gikk med til å designe smykker, noe som har kommet trendbevisste kvinner til gode siden 1989. Da åpnet hun sin første butikk i København. I dag finner du Jane Kønigs smykker i hennes 3 flaggskipbutikker og utvalgte forhandlere i Europa. En av disse er oss!

Jane Kønig smykker - når du skal skjemme bort noen

Jane Kønig sine smykker med sitt tidløse og elegante design er perfekte til både hverdag og fest. Lovetags-anhengene er høyt elsket av mange, som et symbol på kjærlighet. Skal du gjøre ekstra stas på en du er glad i, eller kanskje unne deg selv noe fint, er et slikt anheng en nydelig oppmerksomhet. 

Prisvinnende design

Jane har vunnet en rekke priser og utmerkelser for sitt unike design, og Jane Kønig-ringer er å finne på mange fashionistaers fingre. Ringene er smakfulle og gjennomtenkte, noe som vitner om designerens skolebakgrunn. Alle hennes fremstår tidløse ved at de har hentet inspirasjon fra gullsmedtradisjoner langt bakover i tid og kombinert det med nyskapning med materialer av beste kvalitet. Et nytt smykke fra Jane Kønig vil derfor være en del av smykkekolleksjonen i mange år fremover.

Smykkene kan brukes til alle anledninger og passer til mange forskjellige uttrykk og stiler, noe som også vitner om et tydelig gjennomarbeidet design

Les mer om merket
Se som Nett Liste
1 produkter
Sorter etter
Small Salon Knocker Gull
70%

Small Salon Knocker Gull

JANE KØNIG

Fine øreringer i matt forgylt sterlingsølv. Øreringen måler ca 13 x 15 mm, og selve ringen har en tykkelse på 2 mm.


NB! Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør oppmerksom på at øredobber ikke kan returneres/byttes.

kr 1 049 kr 315