LES COYOTES

Les Coyotes de Paris

Les Coyotes de Paris er et merke basert i Amsterdam, og skaper populære klær for jenter fra 6-årsalderen og opp til voksne kvinner.

LCDP holder nostalgi høyt i alt de gjør og tar utgangspunkt i jenters fantasiunivers, og skaper gjennom dette plagg som er både elegante, modige og særegne. Sjekk ut kolleksjonen selv - helt unikt og et plagg fra Les Coyotes de Paris er et must have for alle fashionistaer!

Marieke Meulendijks, grunnleggeren av Les Coyotes de Paris er opprinnelig fra Nederland, men er bærer av en sterk fransk sjel. I hjertet av hennes romslige og lyse atelier i Amsterdam designer Marieke klær som kan gå i arv fra mor til datter. Enkelt og elegant. Hun er selv tvillingmamma, og sammen med sin partner Maickel, jobber hun med å fortsette å skrive linjene om fantastisk mote for moderne og bekymringsløse unge jenter.

Hva kjennetegner «Coyote»-looken? Ikoniske snitt med perfekte detaljer. Se for eksempel våre stripete topper og blomstrete kjoler. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det det gjelder Les Coyotes de Paris.

Les mer om merket
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side
Margarita Liberty's garden explosion

Margarita Liberty's garden explosion

LES COYOTES

Skjønn sommerkjole i lett og deilig bomullskvalitet med nydelig, heldekkende blomsterprint. Figurnær passform og puffede skuldre. Søt volangkant nederst på kjolen. Skjult glidelåslukking bak. Les Coyotes har deisgnet dette plagget i et samarbeid med Liberty London, som er kjent for sine vakre, blomstermønstrede stoffer.


100% Bomull

Kan vaskes på 30 grader


Mål i størrelse 36:

Lengde: 83 cm

Armlengde: 58 cm

Brystmål: 84 cm


Normal i størrelsen

kr 3 899 kr 1 950