LES COYOTES

Les Coyotes de Paris

Les Coyotes de Paris er et merke basert i Amsterdam, og skaper populære klær for jenter fra 6-årsalderen og opp til voksne kvinner.

LCDP holder nostalgi høyt i alt de gjør og tar utgangspunkt i jenters fantasiunivers, og skaper gjennom dette plagg som er både elegante, modige og særegne. Sjekk ut kolleksjonen selv - helt unikt og et plagg fra Les Coyotes de Paris er et must have for alle fashionistaer!

Marieke Meulendijks, grunnleggeren av Les Coyotes de Paris er opprinnelig fra Nederland, men er bærer av en sterk fransk sjel. I hjertet av hennes romslige og lyse atelier i Amsterdam designer Marieke klær som kan gå i arv fra mor til datter. Enkelt og elegant. Hun er selv tvillingmamma, og sammen med sin partner Maickel, jobber hun med å fortsette å skrive linjene om fantastisk mote for moderne og bekymringsløse unge jenter.

Hva kjennetegner «Coyote»-looken? Ikoniske snitt med perfekte detaljer. Se for eksempel våre stripete topper og blomstrete kjoler. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det det gjelder Les Coyotes de Paris.

Les mer om merket
Se som Nett Liste
1 produkter
Sorter etter
Marcelle Sølv stripet
60%

Marcelle Sølv stripet

LES COYOTES

Sølvstripete skjorte med en skinnende metallisk look. Ballongermer med puff.


61% Bomull, 39% Polyester

Kan renses


Mål i størrelse 38:

Lengde: 67 cm

Armlengde: 64 cm

Brystmål: 96 cm


Normal i størrelsen

kr 3 199 kr 1 280