LOUISE ROE

Louise Roe Copenhagen er et dansk interiørdesignmerke som ble etablert i 2010.

Louise Roe Copenhagen – sofistikert enkelhet

Dette har på kort tid blitt et av Danmarks mest fasjonable merker. Louise Roe har vaser, lysestaker og andre elegante interiørdetaljer for hjemmet ditt.

Hvem er Louise Roe?

Louise Roe er en dansk designer med mange års erfaring innen livsstils- og interiørindustrien. Det er Louise selv som personlig designer hvert objekt for merkets forskjellige serier. Dette for å kunne lage produkter som aldri har blitt sett før.

Autentiske varer i materiale av høy kvalitet

For Louise Roe er materialer av høy kvalitet en viktig komponent når nye produkter skal designes. For at hvert produkt skal få en ekte følelse, legges det stor vekt på rene materialer og håndverk av høy kvalitet. Denne lidenskapen gjennomsyrer hele Louise Roe Copenhagen og gjenspeiles i hvert enkelt produkt.

Hvilke Louise Roe Copenhagen-produkter er de mest populære?

I sortimentet vil du kunne finne en rekke stilige interiørdetaljer som kan brukes i hele hjemmet. Blant de mest populære produktene har Louise Roe vaser, samt elegante lysestaker, tepper og lampebaser. Louise Roe Copenhagen tilbyr også vakre vinglass og champagneglass til et stilig dekket bord.

Elegante Louise Roe vaser

Blant de mest populære elementene i sortimentet av Louise Roe Copenhagen er et utvalg elegante vaser. Siden vasene er laget av munnblåst glass, er hver og en helt unik. Når du skal kjøpe en Louise Roe vase kan du velge mellom en rekke størrelser og farger fra noen av deres mest populære samlinger som f.eks. Balloon.

Unike produkter med en historie å fortelle

I sortimentet av designerartikler fra Louise Roe Copenhagen har hvert enkelt produkt en historie å fortelle. Louise Roe holder nøye utvalgte toner og organiske materialer som resulterer i moderne designstykker av eksepsjonell kvalitet.

Moderne design inspirert av arkitektur og organiske materialer

Byarkitektur og organiske materialer er to av de viktigste inspirasjonskildene for Louise Roe. Et eksempel på dette er lysestakene fra City Light -serien, som har en stilig og slående design inspirert av bygningene i New York. Du kan enkelt lage din egen glødende by ved å kombinere flere lys i forskjellige farger og størrelser.

Les mer om merket
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side
Tray Smoked Oak Wood Black Linoleum

Tray Smoked Oak Wood Black Linoleum

LOUISE ROE

Brettet er fremstilt i Portugal av eikefinér – med eller uten linoleumssokkel.


48 x 48 x 5,5 cm

kr 1 799 kr 900
Wine Glass Rouge Clear

Wine Glass Rouge Clear

LOUISE ROE

Fasettslipet og munnblåst rødvinsglass i krystall. Produsert i Polen. Ingen glass er prikk like da dette er ekte håndverk.


Høyde 18 cm

Omkrets 7 cm

kr 479 kr 240
Crystal Glass Gin Tonic Clear

Crystal Glass Gin Tonic Clear

LOUISE ROE

Fasettslipet og munnblåst gin-tonic-glass i krystall. Produsert i Polen. Ingen glass er prikk like da dette er ekte håndverk.


35 cl

kr 459 kr 230
Crystal Glass Whiskey Clear

Crystal Glass Whiskey Clear

LOUISE ROE

Fasettslipet og munnblåst whiskeyglass i krystall. Produsert i Polen. Ingen glass er prikk like da dette er ekte håndverk.


30 cl.

kr 459 kr 230