SAND COPENHAGEN

kategoribanner-brands-sand-copenhagen

SAND Copenhagen skaper tidsriktig mote av høy kvalitet. Merket er kjent for sine fantastiske kåper, jakker, kjoler og blazere av høy kvalitet - med fokus på detaljer og perfekte snitt.

Kåpe fra SAND - en varig favoritt

Hvis du er glad i tidløse, klassiske plagg og er opptatt av å bygge en varig garderobe har du funnet det perfekte klesmerket. SAND har en unik evne til å skape plagg som er enkle og rene i både snitt, detaljer og farger, men allikevel så delikate og aktuelle. Merket er kjent for sine nydelige kåper og jakker i klassiske snitt og nydelige jordfarger. Hvis du først investerer i en blazer eller kåpe herfra har du en garderobefavoritt i lang tid fremover.

SAND Copenhagen er et av de ledende danske merkene innen mote, og kombinerer det beste fra to steder; de fineste tekstiler fra Italia, med skandinavisk design og stil. Kolleksjonene fra SAND er alltid «to the point» - tidløse og klassiske plagg som er lett å elske, og som kan kombineres i mange antrekk og brukes over flere sesonger. Fargene er behagelige og henter inspirasjon fra naturen.

Blazer og dressbukser til jobbgarderoben

For mange består jobbgarderoben av plagg med en clean look - enkle snitt, rene farger, og en strammere stil enn i hverdagen. Med en dressjakke og dressbukse fra SAND får du plagg som vil danne et perfekt grunnlag for flere antrekk. Legg igjen blazeren hjemme og bruk dressbuksen med en pen bluse eller enkel høyhalset genser, eller gjør stilen mer avslappet ved å kombinere jakken med en mørk jeans. Et par trendy loafers holder stilen stram. En kjole er også perfekt for variasjon. Style med en jakke over og et par pene høye støvletter.

Mindre miljøavtrykk med god kvalitet og varighet

SAND er opptatt av å skape former, farger og trykk som fungerer i flere år. Fokus på varighet ser man ikke bare i designet, men også gjennom hele prosessen fra idè til produkt. I alle stadier av prosessen fokuseres det på å bruke få naturressurser og skape smarte løsninger for å spare miljøet. Ved å bruke tekstiler med høy slitestyrke forlenges levetiden på plaggene, slik at avfall blir redusert og naturkrefter blir spart.

Du trenger ikke lese labels på SAND Copenhagen for å vite om det er god kvalitet og med en tanke for miljøet. Alt SAND lager har en tanke for å bidra til en bedre verden.

Les mer om merket
Se som Nett Liste
6 produkter
Sorter etter
Clareta Belt Midi Light caramel

Clareta Belt Midi Light caramel

SAND COPENHAGEN

Clareta Belt Midi er en lekker ullkåpe fra Sand Copenhagen i myk og deilig kvalitet. Lang og rett i fasongen med lommer i sidene og splitt bak. Lukkes med to knapper og har krage med slag. Kåpen er fôret.


85% Ull, 15% Kasjmir

Rens anbefales


Mål i størrelse 38:

Lengde: 107 cm

Armlengde: 57 cm

Brystmål: 88 cm


Normal i størrelsen. Modellen på bildet er 171 cm og har på seg str 36.

kr 5 499
Lizeth Sort

Lizeth Sort

SAND COPENHAGEN

Lizeth er en lekker bluse fra Sand Copenhagen i lett og glatt kvalitet med heldekkende mønster i sort og beige. Avslappet passform med rynkede skuldre og høy hals med knappelukking bak. Voluminøse ermer og lange mansjetter med elastisk vaffelsøm. Avrundet kant nederst.


100% Syntetisk fiber

Kan vaskes på 30 grader


Mål i størrelse 38:

Lengde: 61 cm

Armlengde: 66 cm

Brystmål: 110 cm


Normal i størrelsen

kr 2 499 kr 1 999
Crystal Sort

Crystal Sort

SAND COPENHAGEN

Crystal er en klassisk, knelang kjole fra Sand Copenhagen i stødig kvalitet som faller fint. Avslappet passform og rund hals med skjult glidelåslukking bak. 3/4 lange ermer med mansjett. Skjulte lommer i sidesømmen og rett kant nederst på kjolen.


68% Syntetisk fiber, 29% Viskose, 3% Elastan

Kan vaskes på 40 grader


Mål i størrelse 38:

Lengde: 96 cm

Armlengde: 44 cm

Brystmål: 92 cm


Normal i størrelsen. Modellen på bildet er 171 cm og har på seg str 36.

kr 3 399
Camelo N Brun

Camelo N Brun

SAND COPENHAGEN

Camelo N er en lekker og elegant jakke fra SAND Copenhagen i supermyk og behagelig tweedkvalitet. Avslappet passform med klassisk krage, knappelukking og fire klaffelommer i front. Rett kant nederst på jakken.


33% Bomull, 29% Akryl, 28% Polyester, 6% Ull, 2% Viskose, 2% Silke

Rens anbefales


Mål i størrelse 38:

Lengde: 69 cm

Armlengde: 61 cm

Brystmål: 104 cm


Normal i størrelsen

kr 3 299
Malhia Shorts Brun

Malhia Shorts Brun

SAND COPENHAGEN

Malhia Shorts er en lekker og elegant shorts fra SAND Copenhagen i supermyk og behagelig tweedkvalitet. Avslappet passform med høyt liv og rette ben. Shortsen har elastikk i midjen og glidelås i siden.


33% Bomull, 29% Akryl, 28% Polyester, 6% Ull, 2% Viskose, 2% Silke

Rens anbefales


Mål i størrelse M:

Innside benlengde: 14 cm

Midjemål: 76 cm


Normal i størrelsen

kr 1 999
Nova Sand

Nova Sand

SAND COPENHAGEN

Nova er en delikat og stilren bluse fra Sand Copenhagen i lekker, glatt silkeblanding. Avslappet passform med båthals og 3/4 lange ermer.


63% Silke, 30% Viskose, 7% Elastan

Kan håndvaskes


Mål i størrelse M:

Lengde: 61 cm

Armlengde: 53 cm

Brystmål: 114 cm


Normal i størrelsen

kr 1 599 kr 1 279