SHOE BIZ

kategoribanner-shoe-biz

Det danske merket Shoe Biz Copenhagen lager smarte, tøffe og elegante sko som både er designet og produsert i Danmark. Skoene lages av materialer som skinn og kunststoff, noe som garanterer god passform og slitestyrke. Shoe Biz sitt kreative design og unike stil henvender seg til kule kvinner som er på jakt etter unike sko.

De røffe, men elegante sålene understreker femininiteten din, og kan like fint brukes til jeans, en delikat kjole eller til en elegant dress. Et litt mer vågalt valg av sko kan forvandle et antrekk og gi deg en helt ny look. I et par av Shoe Biz Copenhagen sine støvler og sko vil du føle deg selvsikker, men med begge beina plantet godt på bakken. Perfekt for skandinaviske forhold. Med boots fra Shoe Biz er du forberedt på hva som helst! Mach med en kul skinnjakke, en søt blondetopp eller noe annet som står i kontrast, så vil du få en gjennomtenkt stil med et tøft uttrykk. Og ikke glem solbrillene!

Danske Shoe Biz Copenhagen, eller historisk kalt Gardenia København, ble etablert i en kjeller på Nørrebro i 1941. Herman Gutkin begynte først med å produsere tresko, men i 1950 bestemte han seg for å fokusere på moteriktige damesko. Stilettskoen kom til å spille en viktig rolle i det danske markedet, og Gardenia var de første til å introdusere sko med høye hæler og spisse tær i Danmark. Tre generasjoner senere er de fortsatt kjent for sin høye kvalitet og innovative design. De flytter grenser, inspirerer til nye trender og er ikke et merke som følger etter andre. I dag bæres visjonen og den ubetingede kjærligheten til produktet videre av barnebarnet til Herman, Allan Gutkin, som i dag er administrerende direktør i Gardenia/Shoe Biz Copenhagen.

Les mer om merket
Se som Nett Liste
4 produkter
Sorter etter
Atira Sort
50%

Atira Sort

SHOE BIZ

Atira er en superkul chunkyboot fra Shoe Biz med kraftig gummisåle og høy hel. Halvhøy modell med avrundet tupp, elastikkfelt i sidene og hempe bak.


100% Skinn


Normal i størrelsen

kr 2 399 kr 1 200
Allen Sort
50%

Allen Sort

SHOE BIZ

Allen er superkule chunkyboots fra Shoe Biz med kraftig gummisåle og røff glidelåsdekor rundt hele. Halvhøy modell med rund tupp, elastikkfelt i sidene og hempe både foran og bak.


100% Skinn


Mål i størrelse 39:

Helhøyde: 3,5 cm

Omkrets øverst: 25 cm

Skafthøyde: 15 cm


Normale i størrelsen

kr 2 399 kr 1 200
Siggy Napa Sort
50%

Siggy Napa Sort

SHOE BIZ

Siggy Napa er en trendy sandal fra Shoe Biz med chunky gummisåle og kraftige remmer i quiltet skinn. Behagelig fotseng med god komfort.


Helhøyde: 5 cm


Normal i størrelsen

kr 1 899 kr 950
Uldum Vaca Alfa Camel
70%

Uldum Vaca Alfa Camel

SHOE BIZ

Høyskaftede chunkyboots i trendy camelfarge. Lys såle, avrundet tupp og dekorative sømmer. Merk at skaftet ikke er ment å sitte helt etter, dvs at det skal være litt romslig.


Skinn.


Mål str 38:

Helhøyde 5 cm

Skafthøyde fra såle 28 cm

Omkrets øverst skaft 39 cm


Litt trang i størrelsen hvis du er høy over vristen

kr 2 199 kr 660