Shorts

Shorts for dame - også kalt kortbukse - er plagget som ønsker varme vårdager velkommen! Og selvsagt når vi skal trene. For den saks skyld kan du selvsagt også kjøpe shorts for bruk midt på vinteren, med de rette strømpene og stilige sko.

En sportsshorts skal være komfortabel uten å stramme og med et pustende stoff. Det gjør heller ingenting at den sitter bra på deg - og får deg til å føle deg vel! Vi har sportsshortser og designshorter som er like lekre som et fint skjørt. At de er like behagelige som en bukse trekker heller ikke ned. Hva med å kombinere med en søt t-skjorte eller en flagrende bluse for et sommerlig uttrykk? Eller kanskje en nett og komfortabel shorts til de skikkelig varme dagene? Shortsen er nå like dagligdags på stranden som i byen eller på arbeidsplassen.

Av og til trenger du en shorts-dag!

Det stilige når du kjøper shorts er at du kan mikse ad infitum. Badesko er jo lett en naturlig kombinasjon, men ta gjerne steget ut i noen nette sandaler. Eller hva med å ta fram et par komfy joggesko? Glem heller ikke å ta en titt på våre bikinier. Ingen sommer uten.

Ønsker du en mer stylet look, eller vil du slå ut håret og være rocka? I nettbutikken til Suser i sivet kan du kjøpe akkurat den shortsen du ønsker deg. I tillegg har vi et rikt utvalg av både vesker og sko, klær og tilbehør. Og det beste? Vi har aldri stengt på nett - bruk all den tid du behøver for å finne din unike stil!

Les mer om kategorien
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side
Trinny Shorts Beige

Trinny Shorts Beige

ONE & OTHER

Korte tights med glatt og shiny kvalitet i behagelig viskoseblanding. God stretch og strikk i midjen. Fin å ha under for eksempel kjoler og tunikaer, men også stilig alene.


60% Viskose, 30% Nylon, 10% Elastan

Kan vaskes på 30 grader


Mål i størrelse 38:

Innside benlengde: 31,5 cm

Midjemål: 70 cm


Liten i størrelsen

kr 799 kr 559
Pilo MW short tights Sort

Pilo MW short tights Sort

GESTUZ

Korte tights med glatt og shiny kvalitet. God stretch og strikk i midjen. Laget av 100% resirkulerte plastflasker. Fin å ha under for eksempel kjoler og tunikaer, men også stilig alene.


85% Polyester, 5% Elastan

Kan vaskes på 30 grader


Mål i størrelse M:

Innside benlengde: 24 cm

Midjemål: 69 cm


Normal i størrelsen

kr 349