ZARKO

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side
Five star treats 5x5 ml Multi

Five star treats 5x5 ml Multi

ZARKO

Skjem bort deg selv eller din nærmeste med denne lekre gaveesken fra Zarkoperfume. Five Star Treats gir deg mulighet til å prøve 5 unike og luskuriøse dufter, med deres bestselgere.


Settet inneholder:


- Pink Molécule 090.09 Eau De Parfum 5 ml: Pink Molecule er en fortolkning av nordiske elementer blandet med rosa chapmagne. En feminin duft med noter fra blant annet hylleblomst, aprikos, sort orkidé, mahogni og akkorder fra sort tre.

- Molécule 234.38 Eau De Parfum 5 ml: i denne unisexduften er det ett stort molekyl som dominerer. Et molekyl som jobber sammen med din egen duft. En duft, som egentlig er et fenomen - og ikke en parfyme. Duften er kombinert på selve vekten av molekylene, og hvordan de påvirker huden i motsetning til kulde, varme og spesielt det miljøet hvor en person befinner seg. Duften utvikler seg og trekker seg sammen hele tiden, i 10 timer.

- Ménage À Trois Eau De Parfum 5 ml: duften er komponert av tre moskus-molekyler, som gir en intim og spennende duft. Den utvikler seg når den kommer i kontakt med huden.

- Molécule No. 8 Eau De Parfum 5 ml: en maskulin duft med noter av blant annet økologisk mandarinolje, tyrkisk rose, patchuliolje, sort agartre og molekyler.

- e'L Eau De Parfum 5 ml: en parfyme som utvikler seg fra friskheten fra grønn te og granateple til dype sensuelle noter - dog uten å være tung. Duften er nordisk, diskré og frisk.


NB! Ikke returrett på åpnet emballasje

kr 1 099
Twin set Pink Molècule

Twin set Pink Molècule

ZARKO

Få den populære Pink Molecule fra Zarkoperfume i eksklusivt julesett. I settet får du en Pink Molecule Eau De Parfum 100ml og 10ml. Pink Molecule er en fortolkning av nordiske elementer blandet med rosa champagne. Den varme brisen som kommer på våren blandet sammen med sjøluft og de mørke trærne i Danmark. En duft som signaliserer uskyldighet og renhet, men med sterke sensuelle undertoner. Pink Molecule er en feminin duft med noter fra blant annet hylleblomst, aprikos, sort orkidé, mahogni og akkorder fra sort tre.


NB! Ikke returrett på åpnet emballasje

kr 1 099
The Muse 100 ml The Muse

The Muse 100 ml The Muse

ZARKO

The Muse er tilegnet henne. Denne duften har vært under utvikling i mange år.


Denne duften har verken topp, hjerte eller bunnoter, den fremkalles simpelthen en uskyldig, ren og varm følelse.


100 ml

kr 1 099
Molècule 100 ml Molècule

Molècule 100 ml Molècule

ZARKO

Denne duften er et stort molekyl som dominerer. Et molekyl som fungerer med din egen duft. En duft som virkelig er et fenomen - og ikke en parfyme.


Duften er sammensatt av ulike molekyler, og alle faktorer vil påvirke hvordan den utvikler seg. Kulde, varme, og spesielt miljøet påvirker duften på huden. Parfymen er unisex.


100 ml

kr 1 099
Pink Molècule 100 ml Pink Molècule

Pink Molècule 100 ml Pink Molècule

ZARKO

En parfyme som er en tolkning av de nordiske elementene. Sammen med rosa champagne former denne parfymen en følelse av når den varme brisen kommer på våren, som blandes med vannet og de mørke trærne. En uskyldig duft av renhet, men med sterke, sensuelle undertoner - som rosa champagne. Parfymen er nesten mineralsk, da den går fra toppnote til basenote.


Hylleblomst, aprikos, svart orkidé og rosemolekyler


100 ml


kr 1 099