Bonusprogram

Handle via appen og få 5% bonus på alle varer!

For å samle bonuspoeng må du være registrert og innlogget i app og nettbutikk (kun app hvis du handler i fysisk butikk). Når du gjennomfører et kjøp vil du motta en bonuskupong i appen med en verdi på 5% av summen du handlet for. Disse poengene kan du benytte som rabatt neste gang du handler. Dine bonuspoeng er gyldige i 1år. Startbonus på 250kr som du mottar når du starter på vårt bonusprogram er gyldig i 7 dager. 

Hvordan kan jeg samle bonuspoeng?
For å kunne samle bonuspoeng må du ha lastet ned og registrert deg i Suser i Sivet-appen. For å opptjene/bruke bonuspoeng i nettbutikken må du i tillegg være innlogget med en konto som er registrert med samme e-post og telefonnummer som i appen. Konto i nettbutikken er ikke nødvendig dersom du kun handler i vår fysiske butikk på Tolvsrød. Bonusprogrammet slås på for bruker når vilkår er godkjent i appen.

For å finne ut om du er registrert i både app og nettbutikken går du inn på din profil i appen, og sjekker at du har en konto-id. Hvis konto-id mangler klikker du bare på linken, og følger stegene for registrering. Din konto-id blir synlig dagen etter du har gjennomført en ny bestilling.


Bonuspoeng genereres når din ordre sendes fra nettbutikken, og kalkuleres påfølgende dag, så det kan ta et par dager før poengene for ditt kjøp blir synlig i appen.

Hvordan fungerer bonuspoeng?
Når registrering er fullført og du er innlogget, får du automatisk 5% bonus på alle varer du handler.
1 poeng = 1 krone, så hvis du handler en vare til 1000kr, får du en bonuskupong i appen verdt 50kr, som du kan benytte på ditt neste kjøp.

Din bonus finner du under “fordeler” i appen. Bonuspoeng kan samles og brukes i både nettbutikken og vår fysiske butikk på Tolvsrød. For å bruke bonuspoeng i nettbutikken legger du rabattkoden som står på din bonuskupong inn i feltet for rabattkode i kassen.

Hva skjer med bonuspoeng hvis jeg returnerer en vare?
Ved retur vil opptjente bonuspoeng på den aktuelle varen trekkes fra på din bonuskupong i appen.
Hvis du har brukt en bonuskupong på produktet du returnerer, vil beløpet registreres inn som bonuspoeng i appen igjen, slik at du ikke mister disse ved retur.

Betingelser:

  • For å kunne opptjene og bruke bonuspoeng må du være registrert og innlogget i Suser i Sivet-appen, og ha godkjent vilkårene for bonusprogrammet. For å opptjene/bruke bonuspoeng i nettbutikken må du i tillegg være innlogget i nettbutikken med samme epost/telefonnummer som er registrert i appen.
  • Bonuspoeng er gyldige i 1 år fra datoen de blir opptjent.
  • Startbonusen på 250,- er gyldig i 7 dager fra den ble mottatt.
  • Bonuskuponger kan ikke benyttes på tidligere kjøp
  • Bonuspoengene er personlige, og kan kun brukes av den som har tjent opp disse.
  • Bonuspoeng kan ikke veksles inn i kontanter eller gavekort.
  • Ved brudd på vilkår og/eller mistanke om misbruk av ordningen står Suser i Sivet fritt til å utestenge fra bonusprogrammet.
  • Ved feil i bonusutdeling står Suser i Sivet fritt til å korrigere/slette disse i etterkant, med tilbakevirkende kraft.

Suser i Sivet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i bonusprogrammet om dette skulle være nødvendig. Endringer i vilkår og bonusprogram kan gjøres uten forhåndsvarsel. Bonuspoeng i appen er et rabattprogram der du opparbeider deg nye rabatter for hvert kjøp. Dersom Suser i Sivet velger å avslutte rabattprogrammet vil bonuspoengene kanselleres, og skyldes ikke som kontanter til kundene.


Ved å godta vilkårene for bonuspoeng i appen samtykker du til at vi deler dine personlige opplysninger som er lagt inn i nettbutikken, med app-leverandøren Terki. Dette er nødvendig for å få registrert dine poeng i appen ut ifra dine kjøp i nettbutikken. Disse opplysningene er begrenset til ordrehistorikk, navn, epost, telefonummer, fødselsdato og adresse.


I tillegg til vilkår for bonusprogram gjelder også til enhver tid fullstendige kjøpsvilkår, som du kan lese her >

For spørsmål, ta kontakt med oss på kundeservice@suserisivet.no eller tlf. 33 32 88 30.