Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Om Suser i Sivet

Om Suser i Sivet

Suser i Sivet er en av landets mest profilerte, frittstående motebutikker for kvinner, etablert i 2004.

Vårt mål er å gi inspirasjon og antrekksveiledning til våre kunder slik at det blir lettere å bygge en riktig garderobe. Dette gjør vi ved å ha en unik merkemix fra norske og internasjonale leverandører innen klær, sko og tilbehør, samt daglig presentere stylingtips og antrekksforslag i våre kanaler, deriblant vår egen app hvor vi også har gode kundefordeler.

Suser i Sivet ønsker deg velkommen til en inspirerende handleopplevelse!

OPPLEV SUSER STUDIO

Lyst til å bli inspirert? Da bør du besøke Suser Studio. Her kan du lese inspirerende artikler, og holde deg oppdatert på de nyeste trendene i stylistens spalte. Vi guider deg også til å gjøre gode valg; finne jeansen som passer deg, få en mer bærekraftig garderobe med mer. I Suser Studio finner du også antrekksinspirasjon slik at du kan oppdage nye måter å style dine favoritter. Sjekk også ut basegarderoben med våre absolutt must-haves.

OPPLEV SUSER STUDIO

LAST NED SUSER-APPEN

For å få den beste opplevelsen av Suser i Sivet anbefaler i deg å laste ned vår app. Her får du daglig inspirasjon, nyheter og trender. Du kan være sikker på at du alltid vil være først ute med nyheter og tilbud. I tillegg får du som app-kunde 5% bonuspoeng på alle varer, og eksklusive app-tilbud - blant annet fast 10% rabatt på alt i basegarderoben, bursdagsgave og rimeligere returfrakt. Søk "Suser i Sivet" i App Store eller Google Play for å finne oss.

LAST NED SUSER-APPEN