Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
Accessories
 / 
Skjerf
Skjerf

Skjerf deg med nydelige sjal i alt fra ull til silke. Her finner du et stort utvalg skjerf til dame fra kjente merker. Fra vakre silkeskjerf til deilige strikkeskjerf, ullskjerf og tynne sjal.

28 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Print
Blå
Grønn
Beige
Hvit
Multi
Oransje
Rosa
Pris
0,-
2 399,-
Merke
Viser 28 av 28

Stort utvalg skjerf til dame fra kjente merker

Enten du er på jakt etter høstens deilige varme ullskjerf eller pene silkeskjerf til jobbantrekket, så finner du det hos oss. Vi elsker å bruke silkesjal til å fullføre et antrekk, enten du velger å henge det på veska, i håret eller knyte det rundt halsen. Velger du et langt og smalt skjerf kan du også gjerne bruke det som belte på en jeans eller dressbukse.  

På sommeren kan det også være deilig å ha et stort luftig skjerf i kasjmir eller tynn ull som du kan legge over bare skuldre når du går med sommerkjole på sene kvelder. Vi kan da absolutt anbefale de fantastiske Sibha scarf og Mie scarf fra Close To my Heart. Disse skjerfene har høy kvalitet, god størrelse og kommer i de nydeligste fargene.  

Hold varmen med deilige skjerf fra Becksöndergaard

Når høstkulden setter inn trenger vi alle et varm strikkeskjerf i halsen. Becksöndergaard skuffer aldri! Deilige store skjerf i ull, og vakre fargetoner. I tillegg elsker vi den velkjente halsen Belinda fra ella&il som kommer igjen år etter år. Perfekt å bruke under kåper og jakker, da den ikke klumper seg og tar så mye oppmerksomhet i antrekket som et stort ullskjerf vil gjøre.  

Se vårt store utvalg skjerf fra kjente merker som Katrin Uri, Becksöndergaard, Talking Walls og ella&il. Kvalitetsmerker med vakre, varme og funksjonelle skjerf!