Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Bonusprogram

Bonusprogram

Handle via appen og få 5% bonus på alle varer!

Når du gjennomfører kjøp vil du motta en bonuskupong i appen med en verdi på 5% av summen du handlet for. Disse poengene kan du benytte som rabatt neste gang du handler. Dine bonuspoeng er gyldige i 1år.


Hvordan kan jeg samle bonuspoeng?
For å kunne samle bonuspoeng må du ha lastet ned og logget deg inn i Suser i Sivet-appen, og godkjent vilkår for bonusprogram der. For å opptjene/bruke bonuspoeng må du i tillegg være innlogget i nettbutikken med samme bruker som i appen. Bonusprogrammet slås på for bruker når vilkår er godkjent i appen.

Bonuspoeng genereres når din ordre sendes fra nettbutikken, og kalkuleres påfølgende dag, så det kan ta et par dager før poengene for ditt kjøp blir synlig i appen.

Hvordan fungerer bonuspoeng?
Når registrering er fullført og du er innlogget, får du automatisk 5% bonus på alle varer du handler.
1 poeng = 1 krone, så hvis du handler en vare til 1000kr, får du en bonuskupong i appen verdt 50kr, som du kan benytte på ditt neste kjøp.

Din bonus finner du under “fordeler” i appen. Bonuspoeng kan samles og brukes i både nettbutikken og vår fysiske butikk på Tolvsrød. For å bruke bonuspoeng i nettbutikken legger du rabattkoden som står på din bonuskupong inn i feltet for rabattkode i kassen.

Hva skjer med bonuspoeng hvis jeg returnerer en vare?
Ved retur vil opptjente bonuspoeng på den aktuelle varen trekkes fra på din bonuskupong i appen.
Hvis du har brukt en bonuskupong på produktet du returnerer, vil beløpet registreres inn som bonuspoeng i appen igjen, slik at du ikke mister disse ved retur.

Betingelser:

  • For å kunne opptjene og bruke bonuspoeng må du være registrert og innlogget i Suser i Sivet-appen, og ha godkjent vilkårene for bonusprogrammet. For å opptjene/bruke bonuspoeng i nettbutikken må du i tillegg være innlogget i nettbutikken med samme telefonnummer som er registrert i appen.
  • Bonuspoeng er gyldige i 1 år fra datoen de blir opptjent.
  • Bonuskuponger kan ikke benyttes på tidligere kjøp
  • Bonuspoengene er personlige, og kan kun brukes av den som har tjent opp disse.
  • Bonuspoeng kan ikke veksles inn i kontanter eller gavekort.
  • Ved brudd på vilkår og/eller mistanke om misbruk av ordningen står Suser i Sivet fritt til å utestenge fra bonusprogrammet.
  • Ved feil i bonusutdeling står Suser i Sivet fritt til å korrigere/slette disse i etterkant, med tilbakevirkende kraft.

Suser i Sivet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i bonusprogrammet om dette skulle være nødvendig. Endringer i vilkår og bonusprogram kan gjøres uten forhåndsvarsel. Bonuspoeng i appen er et rabattprogram der du opparbeider deg nye rabatter for hvert kjøp. Dersom Suser i Sivet velger å avslutte rabattprogrammet vil bonuspoengene kanselleres, og skyldes ikke som kontanter til kundene.


Ved å godta vilkårene for bonuspoeng i appen samtykker du til at vi deler dine personlige opplysninger som er lagt inn i nettbutikken, med app-leverandøren Terki. Dette er nødvendig for å få registrert dine poeng i appen ut ifra dine kjøp i nettbutikken. Disse opplysningene er begrenset til ordrehistorikk, navn, epost, telefonummer, fødselsdato og adresse.


I tillegg til vilkår for bonusprogram gjelder også til enhver tid fullstendige kjøpsvilkår, som du kan lese her >

For spørsmål, ta kontakt med oss på kundeservice@suserisivet.no eller tlf. 33 32 88 30.