Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Hjem / 
Klær
 / 
Shorts
Shorts

Sjekk ut vårt utvalg dameshorts. Fra sommerens dongerishorts og linshorts, til komfortable sykkelshorts og penere shorts til drakt og fest. Stort utvalg fra kjente merkevarer.  

Viser 24 av 24

Stort utvalg shorts til dame

Shorts er et sikkert tegn på vår og varme. Ingen sommergarderobe er komplett uten et par gode shorts. Jeanshortsen er et must. Dette er den modellen vi bruker mest til hverdagsantrekket. Style helt enkelt med en t-skjorte, eller gjør antrekket spennende med en blazer eller lang strikkejakke over. Skal du på ferie eller stranda er linshorts og bomullsshorts favoritter! Så luftig og deilig. Er det et merke som lager de fineste linshortsene år etter år, så er det ella&il. I tillegg har vi et stort utvalg fra merker som Part Two, Inwear og Selected Femme.  

Sykkelshortsen – en favoritt av flere grunner

Sykkelshortsen har blitt en viktig del av garderoben. Når den først kom var trenden å bruke den som en vanlig shorts, gjerne med en litt lengre collegegenser over og sneakers eller sandaler på beina. Et superdeilig avslappet hverdagsantrekk! Men i tillegg er sykkelshortsen perfekt å bruke under kjoler og skjørt for å slippe klamme lår og for å få en penere glattere silhuett. Vi sverger virkelig til denne selv!  

Sjekk vårt utvalg av shorts til dame. Nøye utplukket for sesong med fokus på kvalitet, komfort og stil.