Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
Klær
 / 
Blazere
Blazere

Blazer er et høyt elsket plagg i garderoben! Tidløs, anvendelig og passer til enhver anledning. Finn din favoritt i vårt store utvalg fra kjente kvalitetsmerker.

38 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Beige
Blå
Brun
Grå
Hvit
Petrol
Rød
Størrelse
Pris
0,-
4 599,-
Merke
Viser 38 av 38

Blazere til dame av høy kvalitet

Vi elsker blazere - og derfor finner du også et stort og godt utvalg på Suser i Sivet til enhver tid. Blazeren er tidløs og anvendelig, og et go-to plagg til alle anledninger.

Mange forbinder dressjakken med formelle jobber der man bruker den til hel dress, men en blazer er også perfekt over kjoler til fest og selskap, eller for å tilføre litt ekstra eleganse til hverdagsantrekket.

Ser du etter en klassisk sort dressjakke vil vi anbefale deg å prøve Zella blazer fra InWear. Denne dressjakken er en av våre store bestselgere, og kommer i tre ulike passformer, kort og lang, figursydd og en ledigere fasong. Zella-serien kommer også med dressbukse, så du kan kjøpe blazer og bukse i sett, og få deg en dress som passer perfekt til deg.

Kleskrise? Aldri igjen med en god jeans og blazer i garderoben. En klassisk blå jeans, kombinert med en hvit t-skjorte og dressjakke er et sikkert antrekk til både hverdag og et uformelt jobbantrekk. Velg gjerne en oversized blazer i nøytrale farger som blå, grå eller beige for et mer avslappet uttrykk. Vi anbefaler å sjekke ut Joelle blazer fra Gestuz, en favoritt fra basegarderoben vår.

Slik styler du dressjakken

Hvis du først blir tilhenger av blazere vil du fort merke at behovet for et par ulike modeller kan melde seg. En blazer i nøytrale toner som beige, mørkeblå og svart kan enkelt styles opp eller ned, mens sterkere farger som rosa og oransje gir unikhet og spiller hovedrollen i antrekket ditt.

Style gjerne en blazer over kjole for en sofistikert look. Har du en innsvinget kjole som du ønsker å fremheve fasongen på kan du gjerne gå for en kort modell, men ellers sverger vi til en lang og ledig blazer til kjoler for å skape balanse i antrekket. Du kan eventuelt da også bruke et belte for å fremheve midjen og skape en feminin silhuett.

Bruk gjerne blazeren som en jakke i mellomsesonger. På høsten kan en dressjakke i tweed eller ull være fin over en varm strikkegenser, og på sommeren er en blazer i lin akkurat det du trenger til kjølige kvelder.

Tidløs design og skreddersydde passformer

Blazere du finner på Suser i Sivet er nøye utvalgt for å treffe ulike preferanser og stiler. Fra klassiske snitt med innsvinget passform for å markere midjen, til mer avslappede oversized blazere som sikrer komfort og gir en kulere stil.

Når vi velger ut dressjakker går vi aldri på kompromiss med kvaliteten. Vi er opptatt av at produktene vi selger skal vare lenge, ha høy komfort og potensiale til å bli din følgesvenn til mange anledninger fremover. Med merker som InWear, Sand Copenhagen, Birgitte Herskind og Gestuz får du plagg som er skapt for å vare i lang tid.

Ta godt vare på plaggene dine. En blazer trenger ikke vaskes ofte, bruk heller en fuktig klut og tørk av eventuelle flekker, og heng den pent på henger etter bruk. Hvis jakken ikke kan strykes vil en steamer fra Steamery gjøre jobben like godt – og mye mer skånsomt.

Utforsk vårt store utvalg av dameblazere – vi er sikre på at du vil finne en som passer din smak. Sortimentet oppdateres jevnlig med de nyeste trendene, men du kan også være sikker på at du alltid finner baseplaggene du elsker hos oss!