Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Magains Hero Cover

5 TIPS TIL EN MER BÆREKRAFTIG GARDEROBE

Klesbransjen opplever et stadig økende fokus på miljø og bærekraft – noe som også står sentralt i vår bedriftsfilosofi.

Vi ønsker å være med på reisen mot en bedre klesbransje, som skaper mindre miljømessige utfordringer. Derfor viser vi deg hvilke grep du som kunde kan ta, og noen av tiltakene vi som bedrift gjør. Det handler om alt fra kvalitet, produksjonsmetode og materialer til vedlikehold, frakt og retur. Her er våre 5 miljøtips!

image

Kjøp mindre klær, og kjøp kvalitet når du først handler. Se etter tekstiler med god slitestyrke og holdbarhet, slik at plaggene dine varer lenger. Kjøp heller ett litt mer kostbart kvalitetsplagg, en flere billige som fort slites og må byttes ut.

image

Forleng levetiden på klærne dine ved å behandle de på riktig måte. Klær har ikke godt av overdreven vask – ofte holder det å friske opp et plagg med en steamer eller tekstilspray. Vær kreativ; en runde i fryseren renser favorittjeansen din, og en nuppefjerner kan gi strikkegenseren nytt liv! Les gjerne våre tips til hvordan du tar best vare på klærne dine her >

image

Kjøp de riktige plaggene og tenk garderobeplanlegging. Gode baseplagg kan kombineres på forskjellige måter, for å fungere i flere antrekk. Dette er tidløse og nøytrale plagg som aldri går av moten, og som kan styles etter anledningen. Sjekk ut kategorien basegarderoben, med nettopp denne typen plagg som vi virkelig kan anbefale! I tillegg ligger det i vårt DNA å alltid ha fokus på antrekk og styling, så du vil ukentlig kunne oppdage ny antrekksinspirasjon her >

image

Produkter som inneholder økologisk eller resirkulert materiale, eller er produsert på en mer miljøvennlig måte, har uthevet informasjon om dette på produktsiden. For oss handler det om å gi deg muligheten til å kunne gjøre et litt bedre miljøvalg.

image

Unødvendig retur av varer er en stor miljøsynder. I nettbutikken vår finner du mål på alle plagg i varebeskrivelsen, slik at det er lettere for deg å finne riktig størrelse på første forsøk. Du kan også bruke tjenesten Zizr for å få størrelsesanbefaling på tvers av alle nettbutikker som bruker denne tjenesten. Er du fortsatt usikker på størrelsen, så send heller en epost til kundeservice enn å bestille dobbelt opp.

Vi har tatt et bevisst valg om ikke å tilby gratis frakt og retur nettopp fordi vi ikke ønsker å oppfordre til unødvendig retur og transport.

Sammen kan vi gjøre et litt bedre miljøvalg ♡