Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Magains Hero Cover

JEANSGUIDE

Jeans er et nøkkelplagg i enhver kvinnes garderobe, og et av historiens mest tidløse plagg. Mange kjenner seg kanskje igjen i å være på evig jakt etter et par nye favoritter med den perfekte passform, og da håper vi å kunne hjelpe deg litt på veien.

Vi elsker jeans, og elsker å kunne dele våre favorittmerker og modeller med deg! Hos oss finner du alltid et stort utvalg fra de kjente og kjære merkene Lois, Cambio og Please. Noe for enhver smak, alder og prisklasse. Vi vet at jakten på «the perfect fit» kan være overveldende. Derfor har vi delt inn flere av våre bestselgende jeans etter modell, slik at du enklere kan finne en som passer til din stil og dine behov. Hvilken jeans som kler deg, er det bare du som får bestemme. Gå etter komfort, og en jeans som får deg til å føle deg vel!

Media Panel Image

Skinny jeans

Selv om vi i dagens motebilde ser at flere ledigere jeansmodeller stikker seg frem, er og blir smale jeans et nøkkelplagg i garderoben. Kjennetegnet på en skinny jeans er at den er smal hele veien, men den er allikevel på ingen måte ubehagelig. En skinny jeans skal ha stretch for å sitte godt, og vil da følge og fremheve formene dine optimalt. Dette er den perfekte go-to jeans i hverdagen da den er enkel å style til alle antrekk.

Straight leg jeans

En straight leg jeans er som navnet tilsier en jeans med rette ben. Denne jeansen er designet for å følge kroppens former, men uten å være så smal som en skinny jeans. Dette er en modell som kler de fleste kropper, da den har en enkel silhuett og et flatterende snitt. En rett jeans er allsidig og enkel å style – en ustoppelig klassiker, som vi tør påstå er et must i hverdagsgarderoben.

Media Panel Image
Media Panel Image

Casual fit jeans

En komfortabel, avslappet jeans som passer perfekt til hverdagsbruk. En casual jeans har gjerne middels høyt til lavt liv, litt ledigere passform over hofte og lår, og smalnende ben. Merket Please er virkelig en favoritt når det kommer til denne passformen, og deres casual jeans har vært populære blant Suser-damer i lang tid. Det forstår vi godt – en praktisk og kul jeans med full komfort, hvem liker ikke det?

Flared jeans

Bootcut, flared, kick flare – er du forvirret? La oss gjøre det litt enklere. Fellesnevneren er jeans som skal sitte over hofte og lår, og skrå ut fra kneet og ned. Bootcut har en moderat skrå ut fra midten av leggen og gir en klassisk elegant look, mens en flared jeans skrår allerede fra kneet og gir en mer ledigere og avslappet stil. Kick flare jeans er den perfekte sommerjeansen, med kortere lengde og en liten trendy vipp ut nederst. Kanskje forbinder du modellen med 70-tallet da den hadde sin storhetstid, men det er ikke uten grunn at den kommer tilbake i motebildet igjen og igjen. Er det en jeansmodell som virkelig er flatterende på kvinnelige former, så er det denne!

Media Panel Image
Media Panel Image

Loose fit jeans

Loose fit er et godt samlebegrep for flere jeansmodeller; fra antifit, til boyfriend jeans og wide leg jeans. Fellesnevneren er enkelt og greit at dette er ledige jeansmodeller som sitter løst fra lår og ned, og gir et avslappet og kult inntrykk. Loose fit jeans hadde sin storhetstid på 90-tallet til midten av 2000-tallet, men er nå mer aktuell enn på lenge. Lek deg gjerne med uttrykket – få en kul, feminin look med et stram topp og høye hæler, eller et oppdatert jobbantrekk med hvite sneakers og en lang dressjakke til.

image