Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Magains Hero Cover

JOBBVESKEN SOM ROMMER ALT

På jakt etter ny jobbveske? Ved kjøp av en jobbveske er det viktig å tenke på kvaliteten og ikke minst behovet ditt. Den bør i det minste være praktisk, funksjonell og romslig. De aller fleste av oss har en tendens til å ta med seg halve livet i vesken og da er det viktig å ha fokus på funksjonalitet. Vi ønsker å få plass til alle våre viktige eiendeler, også vil vi gjerne vite hvor i vesken de befinner seg. Derfor er det viktig å tenke over hva man faktisk får plass til og muligheten for å holde ting organisert.

Media Panel Image

Hos oss kan du finne jobbvesker i ulike, klassiske og tidløst design i ekte kvalitetskinn. Her skal du kunne velge en modell som passer din smak og dekker ditt behov. Felles for veskene er at det er nøytrale farger, noe som gjør at de skal kunne matche resten av garderoben og kunne passe enhver anledning.

Vi anbefaler at du gir vesken din en impregnering, for å beskytte den mot smuss, fett og fuktighet. Med tiden kan skinnet bli matt, tørt og porøst, dette kan behandles med lærkrem noe som vil gi vesken et nytt liv. Slitasje og vedlikeholdsbehov kan variere fra person til person, derfor er gjerne behandling av skinn individiuelt.