Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Magains Hero Cover

LOAFER LOVE

Skogarderoben er ikke komplett uten minst ett par loafers, dette er sko som virkelig har holdt seg stabilt i motebildet. Loaferen har lenge vært sett på som et uformelt alternativ som passer til hverdags og fest. I tillegg til å være tidløs og klassisk er dette sko som kan styles til de fleste antrekk. De fasjonable skoene gir i utgangspunktet et sofistikert og preppy utrykk, men kan likevel brukes på ulike og interessante måter.

image

Tenker du det er for tidlig og kaldt med loafers i februar, da er heldigvis sokker i skoene noe av det mest trendy du kan gå med i år. Dette gir en stilfull touch og er i tillegg en kul måte å krydre et ellers nøytralt antrekk på. Trendfaktoren med sokker gjør antrekket mindre formelt, du får et avslappet og velkledd utrykk.

Skal du bruke trenden riktig, bør det være en bevisst tanke om at sokkene skal være synlige. Gjerne til en cropped bukse, kjoler og kjørt. MEN, her er det viktig

at sokkene ikke er utvasket med luftehull!

image

Velg gjerne et par loafers i ekte skinn så du kan ha glede av skoene i mange år fremover. Ved kjøp av skinnsko er det viktig å huske at skoen utvider seg og tilpasser seg foten din, selv om de sitter stramt i starten vil dette gå seg til. Du kan enkelt forlenge levetiden til skoene ved å polere de eller tilføre litt skokrem/skinnbalsam en gang iblant.