Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Magains Hero Cover

Vårens trender

Solen varmer, snøen smelter og vi kan endelig kjenne på bar asfalt igjen. Våren har endelig meldt sin ankomst og vi er veldig klare for å pakke ned vintergarderoben! Men hva kan vi forvente oss på trendfronten denne sesongen? Catwalken har vist oss skimrende materialer, skjørt i alle lengder, volumiøse plagg samt iøyenfallende og fargerikt tilbehør.

image

De metalliske plaggene gjorde sitt inntog allerede i fjor, men trenden fortsetter. Skinnende plagg kan fort bli litt tacky, så her er kunsten å balansere det med avslappede plagg. Perfekt til fest, men også et friskt pust til hverdagsgarderoben!

image

Jakken som tidligere ble brukt av soldater og flyvere har nok fått en plass i manges garderober de siste årene. Bomberjakken er både allsidig og lett å style, det er nok derfor trendplagget stadig kommer tilbake i motebildet. Gå gjerne for en som er litt romslig dersom du ønsker et avslappet utrykk.

image

Dette blir virkelig skjørtenes år, nå er mini, midi og maxi like aktuelle! Trendbildet viser alt fra denim, slike og transparente skjørt, her kan du lett finne din favoritt. Dersom du ønsker å bryte opp det feminine plagget, kan det styles med plagg som gir noe mer "edge". En grovstrikket genser, en oversized collegegenser eller noe så enkelt som en basic t-skjorte.