Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Magains Hero Cover

SLIK TAR DU VARE PÅ KLÆRNE DINE

Å ta godt vare på klærne dine er smart av flere grunner. Ikke bare gjør det godt for økonomien at plaggene varer lenger, men det er også med på å gi deg en litt mer bærekraftig garderobe.

For la oss være ærlige – vi kommer ikke unna at klesindustrien slik den er i dag skaper miljømessige utfordringer. Men ved å handle smart og langsiktig, og ta godt vare på plaggene vi allerede eier, kan vi alle gjøre en liten forskjell.

image

Et merke som virkelig har skjønt hva det handler om er det danske merket Steamery. Smarte, minimalistiske og moderne klespleieprodukter som er skapt for å forandre måten vi behandler klærne våre på. Med disse produktene vil du kunne gi garderoben din et godt og langt liv, og faktisk så vil flere av plaggene dine føles som nye igjen – bare prøv selv!

Media Panel Image

Nuppefjerner

Pilo fabric shaver fra Steamery gir virkelig klærne et lengre liv. Uansett hva plagg koster eller hvilket merke du handler fra, så vil noen tekstiler nuppe lettere enn andre. Men nå trenger ikke det å være en bekymring lenger. Pilo fjerner nupper på null komma niks, og hvis du først prøver den er det lett å få dilla og «avnuppe» alt du har av klær og møbler (vi snakker av erfaring).

image

Hurra, Steamery har kommet med en klesrulle som er et mer bærekraftig alternativ til den gamle engangs-klesrullen. Lint brush varer og varer, og passer perfekt å ha med i veska da den er superlett og ikke har klissete ark som henger seg fast i ting. Visste du forresten at en vanlig klesrulle faktisk gjør klærne dine mer statiske? Lint brush etterlater seg ingen spor av lim, og tar vare på klærne dine på en skånsom måte.

image

Den raskeste og enkleste måten å friske opp klærne dine på er med en tekstilspray. Den gir plaggene en mild og varig duft, og i tillegg reduserer den statisk elektrisitet. Fabric spray kommer i en liten flaske på 100ml. som gjør den perfekt å ta med i kofferten når du er på reise, og selvfølgelig er den en hverdagshelt i veska på lange dager. Bonus – denne kan du også gjerne bruke som romspray eller luftfriskner.

Steamer

Produktet Steamery er mest kjent for er jo den geniale håndsteameren! Cirrus nr. 2 er en effektiv og lett håndsteamer som passer godt både til hjemmebruk og på reise. Så mye enklere og raskere enn å stryke, og i tillegg er bruk av damp mer skånsomt mot plaggene, og kan brukes også på skjøre tekstiler som silke. I tillegg reduserer den varme dampen lukt og bakterier, noe som gjør en steamer til et godt alternativ til å vaske klærne når de bare trenger en lett oppfriskning. Og du, Steamery har også en hybrid mellom steamer og strykejern som er helt genial – sjekk ut Cirrus no. 3

Media Panel Image
image

Det generelle tipset man hører fra ekspertene er gjerne å lufte klærne istedenfor å vaske dem. Vel, undertøy får være et unntak, men ellers er det mange plagg i garderoben din som garantert får unødvendig mange runder i vaskemaskinen. Gjør deg selv og plaggene dine en tjeneste ved å teste noen av tipsene over før du slenger det i maskinen. Og når vask er det eneste som gjør jobben har Steamery supergode vaskemidler som er biologisk nedbrytbare og effektive allerede ved 20°C, som både sparer energi og er mildere for klærne dine. Take care!

image