Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
A. Kjærbede

Sett prikken over i'en på antrekket med solbriller fra A. Kjærbede. Den perfekte kombinasjon av trend, klassisk og tidløst design og ikke minst kvalitet. Her får du godt design og produkter som varer, til en fin pris.  

13 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Brun
#354FAC
Beige
Blå
Grå
Grønn
Gul
Gull
Hvit
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
319,-
Viser 13 av 13

Stort utvalg solbriller fra A. Kjærbede

Det danske solbrillemerket A. Kjærbede har en lidenskap for å levere produkter av høy kvalitet og gjennomtenkt design, til en overkommelig pris. Stilen er minimalistisk, tidløs og klassisk, med tydelige røtter til den skandinaviske kulturen. Samtidig som de får til har de høy fokus på trend, og skaper solbriller som komplementerer antrekkene dine, og tilfører det siste lille spennende elementet.  På toppen av dette er solbrillene også funksjonelle da de beskytter mot skadelige uv-stråler.  

En ting vi elsker med A. Kjærbede er at de fleste solbrillene ikke har de klassiske neseputene, og brillene er derfor enkle å bruke også som tilbehør i håret. Vi tror mange jenter kan kjenne seg igjen i viktigheten av dette.  

Et enkelt antrekk med en søt sommerkjole, eller enkel jeans og t-skjorte får det lille ekstra med et par kule solbriller til. Eller hva med et par statement-briller til et kult festantrekk? Solbriller trengs året rundt, så solbriller fra A. Kjærbede finner du hos oss til alle sesonger.  

Høyt fokus på slow fashion og miljøvennlig produksjon

A.Kjærbede har kun en kolleksjon i året, og sender også varer sjeldent for å minimere CO2-utslipp. I tillegg kommer mange av solbrille-modellene igjen år etter år, slik som Winnie, Nancy og Marvin som er noen av favorittene. Dette gjør at de skaper best mulige produkter, som du kan elske over lang tid – og følger dermed heller ikke de tradisjonelle sesongsykluser som ses i moteindustrien. Dette merket salges sjeldent, nettopp på grunn av dette.  

Kolleksjonene fra A. Kjærbede er designet i København. Merket er engasjerte i å kontinuerlig forbedre produksjonsprosesser og materialer for å følge bransjens utvikling og minimere miljøpåvirkning. Fra mai 2023 og fremover er ca 50% av produksjonen til merket laget av materialer som er gjenvunnet og BPA-frie.  

Vi elsker solbriller fra A. Kjærbede – den perfekte kombinasjon av funksjonalitet og design, til en god pris. Akkurat som de ønsker å levere selv. Dette merket kan vi anbefale!