Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Becksöndergaard

Fullfør antrekket med fargerikt og lekent tilbehør fra det danske merket Becksöndergaard. Skjerf, sjal, vesker, sokker og badetøy til kvinner med herlige farger og print. 

17 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Blå
Grønn
Hvit
Print
Rosa
Sølv
Oransje
Rød
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Petrol
Pris
0,-
759,-
Viser 17 av 17

Tilbehør til dame fra Becksöndergaard

Det danske tilbehørsmerket Becksöndergaard serverer lekent og personlig design, med deilige farger, glitter, kontraster og print.  

Lis Beck og Anna Söndergaard startet merket i København i 2003, og det med stor suksess. Selv om merket er kjent for sine sterke farger og spennende detaljer, har det også tydelige skandinaviske røtter som gjør at det er lett å like, lett å kjenne seg igjen i.  

Fullfør antrekket med et skjerf eller veske fra Becksöndergaard

Becksøndergaard representerer muligheten til å sette et personlig preg på antrekket, uansett trender. Tilfør lfarge til en ensfarget dress med et lite sjal eller tørkle i halsen, eller pynt opp høstkåpen med et deilig tykt skjerf.  

Et enkelt sommerantrekk med kjole eller skjørt blir med et mer gjennomtenkt med en søt hårbøyle eller hårklemme til. I tillegg elsker vi at merket på sommeren lager utrolig fint badetøy. Bikinier og badedrakter i fine sterke farger og print – perfekt til sommerbrun hud.  

Merket lager også utrolig fine vesker. Perfekte clutchvesker til både hverdag og fest, i alt fra klassisk sort til farger som grønn, rosa og oransje. Kolleksjonene til Becksöndergaard beskrives med tre ord: uventet, lekent og fargerikt. Gjør antrekket ditt mer spennende med dette herlige merket!