Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Bianco

Bianco sko har den perfekte kombinasjon av trend og et tidløst skandinavisk uttrykk. Shop klassiske støvletter, pensko og sandaler til en god pris – uten å gå på kompromiss med kvalitet. 

26 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Hvit
Beige
Blå
Brun
Grønn
Rosa
Sølv
#354FAC
Grå
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rød
Pris
0,-
1 199,-
Viser 26 av 26

Bianco sko til dame, til alle anledninger

Siden 1987 har Bianco lagd sko til både dame og herre, med et høyt fokus på komfort, godt håndverk og trender – til riktige priser. Med Bianco får du mye sko for pengene. Sjekk ut vårt utvalg støvletter, boots, loafers, sandaler og pensko fra merket.  

Det er ikke vanskelig å se at Bianco er et skandinavisk skomerke. Med et enkelt, tidløst design, godt håndverk og et edgy uttrykk er dette sko vi vet er elsket av mange – inkludert oss selv.  

Boots, loafers og pumps fra Bianco

Når høsten kommer starter jakten etter boots og støvletter. Bianco lager de fineste chelsea boots, som er et must i garderoben. Anvendelig, behagelig og tidløse. I tillegg ser vi i år mye knehøye støvletter, som gjør seg perfekt i kombinasjon med en kort kjole, skjørt eller over en slim fit jeans.  

Er du på jakt etter pensko til fest eller et finere jobbantrekk? I tillegg til pumps og høyhælte sandaler sverger vi til et par pene loafers. Så fint til dressbukser eller kjoler, hvis du ikke vil gå så pyntet som du blir med hæler.  

Når sommeren kommer, får du selvfølgelig et godt utvalg sandaler og slippers fra Bianco hos oss. Alt fra klassiske sorte lave sandaler, til fargerike flip flops. Et enkelt sommerantrekk blir med et mer interessant med et par sandaler i rosa, grønn eller oransje.  

Hos Suser i Sivet finner du et stort utvalg damesko fra Bianco, alt fra høstens støvletter og boots, til sommerens lette sandaler. Shop sko av høy kvalitet, til en god pris.