Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Billi Bi

Med lidenskap for skodesign leverer Billi Bi loafers, boots, støvletter og sandaler til dame av høy kvalitet, med fokus på komfort og godt håndverk. Dette er sko du aldri vil angre på å investere i!

25 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Beige
Brun
Grønn
Hvit
#354FAC
Blå
Grå
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
3 599,-
Viser 25 av 25

Stort utvalg loafers, boots og sandaler fra Billi Bi

Skomerket Billi Bi kan enkelt beskrives med fantastisk design kombinert med super kvalitet og godt håndverk. Merket legger mye arbeid i hver minste detalj, og ikke minst passform og komfort. Alle materialer er nøye utvalgt, fra type skinn til detaljer.   

Er det noe vi forbinder Billi Bi med så er det det fantastiske utvalget av loafers til dame. Det er vel ingen hemmelighet at vi elsker denne skotypen. Loafers passer til alt fra jeans, til dressbukse i jobbantrekket og penere kjoler. En allround-sko som du aldri vil angre på å investere i! Skal du først kjøpe deg et par loafers kan vi absolutt gå god for Billi Bi sine. Høy kvalitet, ekte skinn og fantastisk komfort.  

I tillegg til de kjente loafersene får du et utvalg støvletter og boots til høstgarderoben. Chelsea boots, forede vinterstøvler og lange støvler. Billi Bi vet virkelig hva vi ønsker oss! Designet er rent, tidløst men med små designer som virkelig gir merket signatur.  

Til sommeren pynter vi opp de søteste sommerkjolene med ballerina sko og sandaler i skinn, gjerne med fine spenner for å sette prikken over ien på antrekket. 

Et skomerke med en unik historie

Billi Bi har røtter helt tilbake til 1936 da første generasjon i familien Friis etablerte en skobutikk på en gammel gård i København. Merket Fransi ble raskt et av Danmarks største skomerker. Etter en suksessfull utdannelse innen skodesign tok sønnen deres Carl over familiebedriften. I 1993 valgte Carl og sønnen Carsten, som hadde vært lidenskapelig opptatt av skodesign siden hans barndom, å starte skomerket Billi Bi. De ønsket å designe et trendy og edgy skomerke for unge kvinner. Billi Bi ble raskt signaturmerket til Fransi, og et ledende merke i dansk og skandinavisk skoindustri.  

Oppdag et unikt stykke historie, og ikke minst fantastiske sko fra Billi Bi hos Suser i Sivet.