Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Busnel

Kvalitet til fingerspissene beskriver det franske merket, Busnel, godt. Jakker, cape, cardigans og kåper – i fantastiske kvaliteter, og med gjennomtenkte detaljer. Perfekt for deg som en ønsker en klassisk og varig garderobe. 

15 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Blå
Grå
Hvit
Grønn
#354FAC
Beige
Brun
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
7 039,-
Viser 15 av 15

Merkevarens historie starter i Frankrike, tidlig på 1920-tallet. Den gangen var det det franske ekteparet Busnel som startet opp sin fabrikk, med det formål å skape et livsstilsmerke som samsvarer i stil og kvalitet med menneskene som bærer det. På 1970-tallet tok den svenske forretningskvinnen, Anita Falkenberg, med seg Busnel til Sverige, og dette ble raskt deres største marked så langt. 

Busnel jakke og kåpe - sikre plagg i garderoben

Målet til Busnel har alltid vært å kle deres brukere med kvalitetsprodukter i ull. Slik som deres klassiske ytterjakker i stødig ullkvalitet og delikate ullgensere. Det tidløse designet hadde som formål å leve videre gjennom generasjoner, og det kan vi med hånden på hjertet si at de har klart. Det vi ser i dag er de samme snittene og den ypperste kvalitet i produktene. 

Kvalitetsprodukter har alltid vært en av de viktigste faktorene til Busnel, sammen med den bevisste bruken av bærekraftige materialer og de beste råvarene. På den måten er vi sikre på at produktene holder kvaliteten, det tradisjonelle snittet og den godt opparbeidede tilliten i markedet. Det er derfor du alltid kan være sikker på at produktene du kjøper fra Busnel vil vare gjennom generasjoner. 

Jakkene og kåpene fra Busnel er, sammen med luene, de plaggene som merket er mest kjent for. De er nemlig laget i en stødig ullkvalitet som vil holde seg i formen. De klassiske jakkene har et snitt som alltid kan bæres, selv om trendene forandrer seg. Dette er vi trygge på, ettersom det er de samme modellene som var aktuelle på 1970-tallet som lever videre i dag. Vi har forelsket oss i modellene Indra og Brandy, som har de kjente Busneldetaljene. Et tydelig bevis på at Busnel er et livsstilsmerke som mest sannsynlig aldri vil forsvinne fra markedet.  Match dine favoritter med klassiske plagg som dressbukse, pene skjørt og andre baseplagg.  

Delikate gensere og cardigans fra Busnel

Genserne fra Busnel er vevd i tynne, delikate ulltråder og i sine tradisjonelle snitt. Det er enkelt å kjenne igjen et plagg fra Busnel med sine gullfargede ankerknapper og mansjetter. Den franske arven er gjennomsyret i hvert et plagg, så dette er merket for deg som ønsker klassiske plagg av høyeste kvalitet. Plaggene fra Busnel produseres fortsatt på den samme fabrikken hvor det hele startet for over hundre år siden. Her sys hver minste lille detalj fortsatt for hånd, med kjærlighet og tradisjon til fingerspissene.