Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
ByTimo

Oppdater garderoben med det beste norsk mote har å by på! byTiMo vet hvordan de skal fremheve det feminine og romantiske med sine vakre kjoler, bluser og jakker i de nydeligste print. Det synes når du har på deg en byTiMo. 

29 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Print
Brun
Blå
Grønn
Hvit
Rosa
#354FAC
Beige
Grå
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Rød
Sølv
Pris
0,-
5 119,-
Viser 29 av 29

Oppdag de vakre kjolene fra byTiMo

De fleste forbinder nok byTimo med romantiske, blomstrete og ikke minst vakre kjoler. byTiMo er en norsk designsuksess, som skaper de nydeligste plagg for den moderne romantikeren. Dette merket er høyt elsket av mange, inkludert oss i Suser i Sivet. Hver sesong finner du derfor et stort utvalg av både lange maxikjoler og korte minikjoler hos oss. I tillegg designer byTiMo mer og mer av andre plagg, som bluser, skjørt og jakker.  

I tillegg til sesongens nyheter finner du alltid klassiske byTiMo kjoler hos oss. Detaljer på kjolene, farger og print endres for sesong men kvaliteter som georgette, cotton slub, chiffon og satin finner du igjen i hver kolleksjon. Plaggene er tidløse og holder sesong etter sesong uten å gå ut på dato. Dette inngår i deres mål om å bidra til mer bærekraftig mote.  

Fargene på byTiMo plagg er duse og innbydende. Med dette merket kan du virkelig leke deg med farger som grønn, rosa, blå, lilla uten å føle at antrekket er for mye. Og for deg som liker den mer klassiske stilen, så har byTiMo også gjerne et utvalg kjoler i hvit og sort. Alle print og farger utvikles av merket selv, slik at hvert plagg får en helt unik high-end finish. 

Shop unike bluser og skjørt fra byTiMo

byTiMo ble etablert av Tine Mollatt i 2004 med en sterk drøm om å designe klær av høy kvalitet, til rettferdige priser. Mollatt har mange års erfaring med design, produksjon og markedsføring hos flere av de større kleskjedene. Hun er en sterk forkjemper for bærekraft, og designer med materialer som holder høy kvalitet. Med byTiMo kan du være sikker på å få plagg med integritet, som bringer moderne romantikk sammen med tidløst håndverk.  

Når du kjøper byTiMo i vår nettbutikk får du anvendelige, feminine og tidløse kjoler og bluser gjennomsyret av kvalitet. Plagg du kan bruke til alle anledninger, enten du skal i bryllup, på jobb eller alt imellom. Alt avhenger av stylingen. Pynt opp til bryllup og fest med et par vakre perleøredobber fra Camilla Øhrling og hæyhælte sandaler fra Unisa. Eller gjør stilen mer avslappet med en stor skinnveske fra Cala Jade og fargerike smykker fra Enamel Copenhagen. Lek deg, og ikke vær redd for å være unik.