Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Cala Jade

Cala Jade skaper fantastiske skinnvesker i et tidløst, med edgy design. Vesker av høy kvalitet som er ment for vare. Shop bestselgerne Misu bag, Nami og Masago, samt et godt utvalg av sesongens nyheter. 

35 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Brun
Grønn
Beige
Blå
Rosa
Sølv
#354FAC
Grå
Gul
Gull
Hvit
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rød
Pris
0,-
6 799,-
Viser 35 av 35

Håndlagde vesker i skinn fra Cala Jade

Med en veske fra Cala Jade får du et tidløst, norsk produkt av høy kvalitet. Det er ingen hemmelighet at det er mange hos oss som har lagt sin elsk på disse fantastiske veskene. Vi elsker merker som skaper produkter du vet kan være med deg i mange mange år, og også gjerne gå i arv videre. Cala Jade skaper nettopp dette.  

For dette merket handler kvalitet ikke bare om de fysiske attributtene til materialet, men også opphav og behandling. Disse produktene skal tåle mye bruk, og blir faktisk bare enda vakrere over tid. 

Misu bag, en klassiker fra Cala Jade

Vi har alltid inne et godt utvalg fra Cala Jade. Spennende nye produkter for sesong, mest vesker men også litt annet tilbehør som lommebøker og belter. Er det en veske du kan være sikker på å få tak i så er det bestselgeren Misu. Denne vesken finnes i tre størrelser, Misu mini, Misu medium og Misu large.  

Misu mini er perfekt til de viktigste tingene du har med deg; mobil, lommebok og et par produkter til oppfriskning gjennom dagen. Inni vesken er det en innerbag som du kan snøre igjen slik at tingene dine holder seg på plass i både hverdagen og på fest.  

Misu medium er en klassiker – den perfekte hverdagsvesken. Perfekt størrelse for å bære den rett i hånda, men har også selvfølgelig skulderstropp om du liker det bedre. Hvis du planlegger å bruke din Misu som jobbveske, vil vi anbefale deg å gå for Misu large som rommer alt du måtte trenge.  

I tillegg til de klassiske fargene sort og nutmeg, vil du også finne et utvalg av nye og spennende farger i denne vesken hos oss.  

På jakt etter en annen veskemodell fra Cala Jade? Veskene med den iøynefallende østers-inspirerte spennen har blitt urolig populære. Både i den store modellen Masago, og i skuldervesken Nami. Nami bag får du i to størrelser – en klassisk clutchveske som passer til et kult festantrekk fra merker som Gestuz og Munthe, og en litt større som passer fint til hverdagen. I samme serie får du også belter, disse gir det lille ekstra til et enkelt antrekk med jeans og blazer. 

Unn deg selv en veske som du vil ha glede av i lang tid. Vi har selv god erfaring med vesker fra dette merket, og kan anbefale de på det sterkeste.