Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Calvin Klein

Hvis du først har oppdaget Calvin Klein er det ingen vei tilbake. Sokker, strømpebukser og undertøy til dame med en enkel, sporty stil og med høy kvalitet. Den perfekte kombinasjon av komfort og design. 

3 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Hvit
#354FAC
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
332,-
Viser 3 av 3

Shop undertøy fra Calvin Klein

Calvin Klein er et merkenavn de fleste har et forhold til. Dette verdensomspennende merket, frontet av store superstjerner har siden det ble etablert i 1968 blitt en ledende aktører innen klesbransjen. Mest kjent er de for sitt fantastiske undertøy til både dame og herre.  

Hos Suser i Sivet finner du et utvalg undertøy til dame som gode ankelsokker, tennissokker og strømpebukser. Merket kjennetegnes av rene, estetiske linjer og et innovativt design. Plaggene er ganske enkle, og lett gjenkjennbare, og kan ses på som et motsvar til fast fashion som dagens klesbransje er kjent for. 

Enkelt tidløst design, og høy kvalitet

Hvis du først har testet undertøy fra Calvin Klein er det ingen vei tilbake. Dette blir fort favoritter i garderoben. Vi får ikke skrytt nok av de gode strømpebuksene fra merket. Utrolig fine på og holder lenge. Velg en tykk variant i 80 denier til et hverdagslig høstantrekk med skjørt og strikkegenser. Til festkjolen bør du derimot gå for en tynnere variant i enten 40 eller 20 denier.  

Det sporty, enkle men allikevel sexy uttrykket på deres truser, boksere og bh er lett å like og har en fantastisk kvalitet. I tillegg har merket fokus på høy kvalitet, og skaper plagg som varer lenge. Perfekte baseplagg i undertøysskuffen.