Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Cambio

Cambio leverer jeans og bukser for den kvalitetsbevisste. Når du først har oppdaget dette merket er det ingen vei tilbake. Shop bestselgere som Paris og Parla jeans, samt et godt utvalg trendy jeans og dressbukser til dame. 

24 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Lyseblå
Svart
Beige
Grå
Grønn
Hvit
#354FAC
Brun
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
2 799,-
Viser 24 av 24

Cambio jeans til dame

Det tyske klesmerket Cambio spesialiserer seg på jeans og bukser til damer. Du skal lete lenge for å finne jeans med bedre kvalitet enn disse. Som Siv, eier av Suser i Sivet sier: «Etter snart 20år i bransjen er jeg ikke i tvil – Cambio er best på bukser!». 

Cambio har flere kjente og kjære jeansmodeller som er gjengangere i deres kolleksjoner. Nevner blant annet bestselgerne Paris, Parla og Piper. Detaljer og vask endres, men passformen forblir lik, slik at du kan være sikker på å få tak i flere utgaver av din favorittjeans gjennom hele året.  

Cambio har et kompromissløst fokus på kvalitet og bærekraft i sin produksjon. Dette er bukser som skapes for å ha lang levetid, noe vi elsker! 

Shop bestselgere som Paris og Parla jeans fra Cambio

Du vil også kjenne igjen merket på deres utsøkte detaljer. Selv om buksemodeller kommer igjen og igjen, kan de føles unike og annerledes med detaljer som slitte partier, strass og spennende vasker. Dette jeansmerket har stor etterspørsel fra kvinner over hele verden. Det merkes – når det kommer inn nyheter fra Cambio tar det ikke lang tid før flyr ut igjen! Har du først oppdaget Cambio er det ingen vei tilbake.  

Sjekk ut vårt utvalg av bukser og jeans fra Cambio. Fra straight leg jeans til skinny jeans og flared, og selvfølgelig fine dressbukser, ullbukser og cargobukser. Kombiner med andre favorittmerker. Stilen til Cambio passer til både klassiske plagg fra merker som Inwear og Sand Copenhagen, samt spennende bluser og topper fra Munthe og Gestuz. Dette er bukser du kommer til å elske i lang tid fremover!