Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Camilla Øhrling

Med et smykke fra Camilla Øhrling kan du være sikker på å få håndlagde kvalitetsprodukter, fra en rettferdig og ærlig produksjon. Hos oss finner du et godt utvalg av bestselgere som Signature double necklace, samt nyheter fra kjeder, øredobber og ringer.  

27 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Gull
Blå
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Grønn
Gul
Hvit
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Pris
0,-
1 039,-
Viser 27 av 27

Håndlagde smykker fra Camilla Øhrling

Med smykker fra Camilla Øhrling kan du være sikker på å få god kvalitet, rettferdig og ærlig produksjon, og design med en historie bak. Merket het frem til 2020 Farmhousedesign, men designeren Lise Camilla Øhrling ønsket et navn som var mer personlig og refererte til inspirasjonen fra sin familiehistorie. Hennes visjon er å skape glede ved å formidle tradisjon, historie og kjærlighet gjennom smykker man vil bli glad i og ha i lang tid.  

Hvis du kjenner til tanken og prosessen bak smykkene fra Camilla Øhrling, blir det ekstra spesielt og fint å eie et par fine øredobber, armbånd eller kjede fra dette merket. Hvert eneste smykke blir først tegnet for hånd før det støpes, formes og sveises. Deretter blir det forgyllet tre ganger før smykket monteres og får logo på. Kvalitetstesting er viktig, og gjøres også for hånd. Dette er tidkrevende, men kvalitetssikrende arbeid.  

Camilla Øhrling jobber med små familiedrevne fabrikker med transparente produksjonsprosesser. Du kan være sikker på at de som produserer smykket du kjøper har fått rettferdig lønn, og at ingen mennesker er utnyttet. Camilla Øhrling har fokus på en ærlig og samvittighetsfull produksjon, og promoterer sterkt anti-utnytting av både mennesker og dyr.  

Øredobber og armbånd fra Camilla Øhrling – perfekte gaver

Hos Suser i Sivet finner du til enhver tid et stort utvalg øredobber, ringer og kjeder fra Camilla Øhrling. Bestselgere som Signature double chain halskjede og Baby elephant necklace – med matchende øredobber og armbånd har vi alltid inne, men vi tar også inn nyheter fra siste kolleksjoner.  

Smykkene passer godt til både hverdag og fest. Pynt opp en festkjole med et par store Carla earrings og Carla necklace, eller kanskje et par trendy perleøredobber. De doble signatur-smykkene fullfører et enkelt hverdagsantrekk med jeans og strikkegenser.  

Sjekk ut vårt store utvalg fra Camilla Øhrling. Perfekt for å fullføre antrekket, eller som gave til en god venninne eller mamma.