Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
ChillNorway by Smallmatters

Med høyt fokus på kvalitet, tidløse plagg og en langvarig garderobe har ChillN designet nydelige kjoler, bluser og topper med feminine snitt, varige farger i de deiligste naturlige tekstiler. Sjekk ut vårt utvalg!

6 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Svart
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Hvit
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 819,-
Viser 6 av 6

Kjoler og skjorter fra ChillN by Smallmatters

Det kjente merket Chill Norway har gjenoppstått som ChillN by Smallmatters. Samme feminine, moderne og komfortable stil, men med et stort fokus på bærekraft. ChillN designer klær for den moderne kvinne, med en tidløs og elegant stil. Vi vet at mange er glad i dette merket for deres komfortable, myke hverdagskjoler, feminine skjorter og bluser og fine tidløse fargevalg. Plagg det er enkelt å matche og pynte opp og ned med riktig tilbehør som sko, skjerf, belter og smykker. 

Et bærekraftig valg med ChillN

ChillN designer i samarbeid med Smallmatters klær med naturlige tekstiler av høy kvalitet. Alle plagg lages av overskudds-, resirkulerte eller sertifisert miljøvennlige tekstiler, som også er gjenvinnbare. Ved å velge plagg fra ChillN velger du klær med et tidløst design som både passer inn i dagens trender, men som også bevarer både stil og kvalitet i mange år fremover. Dette merket streber virkelig etter minst mulig miljøpåvirkning gjennom hele verdikjeden, og oppfordrer på det sterkeste til en gjennomtenkt slow fashion garderobe.  

Vi elsker å støtte norske bedrifter, og ikke minst bedrifter som ønsker å gjøre en endring og bidra til en mer bærekraftig tekstilbransje – gjør et godt valg du og ved å velge et kvalitetsplagg fra ChillN.