Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
FWSS

Få en klassisk, tidløs og anvendelig garderobe med Fall Winter Spring Summer. Et merke som skaper garderobefavoritter igjen og igjen, med alt fra jakker, kåper, gensere og bukser til bestselgeren bøttehatten Mamsen. 

21 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Hvit
Blå
Beige
Grå
#354FAC
Brun
Grønn
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
2 999,-
Viser 21 av 21

Bestselgeren lue Mamsen fra FWSS

FWSS har med tiden blitt et foretrukket merke blant fashionistaer og motebevisste damer. Merket møter den moderne kvinnes ønske om skreddersydde hverdagsplagg av høy kvalitet, dette i kombinasjon med overkommelige priser.  

Er det ett plagg Fall Winter Spring Summer virkelig er kjent for så er det bøttehatten Mamsen. Og snakk om å lage den perfekte bøttehatten! Passformen er akkurat slik vi ønsker det, og med mulighet til å stramme den inn er det «one size fits all». Mamsen får du i nydelige fargetoner og tekstiler som passer for sesongen vi står i. Denne gir virkelig det lille ekstra til høstkåpen eller vårjakken din, og fullfører antrekket så du får en gjennomtenkt look med liten anstrengelse. Og ikke bare er den trendy, men den er jo også såå praktisk på kalde dager når du vil holde deg god og varm men samtidig beholde stilen.  

I tillegg finner du alltid klassiske gensere og cardigan fra merket hos oss. Fargene til FWSS er gjerne klassiske som beige, grå, sort og offwhite, med detaljer i form av vakre knapper, gensere med striper osv. Detaljer som aldri går av moten! Også jakkene er tro til merkets beslutning om å vare lenge. Med de fineste kvaliteter og klassiske snitt får du jakker og kåper som passer like godt over kjoler, som til jeans og vide dressbukser. FWSS gir deg garderobefavoritter du vil ha glede av i lang tid!  

Shop klær som er skapt for å vare fra Fall Winter Spring Summer

FWSS, eller Fall Winter Spring Summer, er et merke som ble etablert i Oslo i 2012. FWSS har et distinkt nordisk snitt, med et klassisk uttrykk og høy fokus på kvalitet både i utvikling og materialvalg. Designet er enkelt, men med interessante detaljer. I stedet for å jage etter trender står FWSS tro til sin filosofi: fire årstider, produkter som aldri går av moten.  

Fall Winter Spring Summer jobber målrettet med å ta gode valg for både miljø og samfunn gjennom å utvikle bedre og grønnere produkter. Selv om produksjon av klær alltid vil skape fotavtrykk, arbeider FWSS daglig med å minimere effektene i sin produksjon. Dette gjør de ved å legge til rette for gjenbruk og være miljøbevisste i sine materialvalg, produksjon og kvalitetssikring. FWSS designer klær med lang levetid nettopp fordi mindre forbruk vil ha en stor effekt på miljøet. Med antrekk fra FWSS har du klær som varer i årevis, og du kan være sikker på at de aldri vil gå ut av mote.