Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
GoFranck

Sjekk ut sesongens råeste jakker! Vann- og vindtette, med tekniske materialer av høy kvalitet og smart design. Vi garanterer at du holder deg varm og tørr, og samtidig føler deg fin i en jakke fra GoFranck.

2 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Grønn
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Gul
Gull
Hvit
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Pris
0,-
4 399,-
Viser 2 av 2

Jakke fra GoFranck

Hvorfor velge mellom design og funksjon? Gofranck spesialiserer seg på vanntett yttertøy, med teknologiske materialer av høy kvalitet og smart design. Jakkene er designet for å vare lenge og brukes mye. I en jakke fra Gofranck garanterer vi deg at du holder deg tørr og varm, og samtidig føler deg fin! Med et høyt fokus på slow fashion og grønn produksjon gjør du et godt valg med en jakke fra Gofranck. 

Hver jakke fra Gofranck er designet med tanke på folk i farta. Høy kvalitet, høy funksjonalitet og superfint design, sikrer at du både føler deg bra og holder deg tørr og varm gjennom all slags vær.  

Hos oss finner du den perfekte parkasen til surt og vått høstvær. Windspeed kommer i både klassisk marineblå og en helt nydelig okergul. Med vannsøyle på hele 20.000 mm, tapede sømmer og impregnering får du en jakke som er både vanntett og vindtett. Denne er like fin til tur og fritid, som til en sporty look i hverdagen med jeans og strikkegenser. Når kulden kommer anbefaler vi Cold Winter som i tillegg til alle funksjonene som Windspeed har også kommer kommer med et supermykt teddyfôr som holder deg god og varm! 

Høyt fokus på rettferdig produksjon og bærekraft

Gofranck betyr ærlig – som er grunnlaget for hvem de er. Merket jobber kun med sertifiserte leverandører, og kan derfor garantere deg at alle som er involvert i produksjonen jobber under trygge forhold, får rettferdig lønn og har normale arbeidstider. Gofranck lukker ikke øynene for utfordringene klesbransjen står i, og jobber mot et mål om å bli helt bærekraftige og klima-positive. De gjør stadig steg fremover med et høyt fokus på å jobbe med slow fashion og en grønnere produksjon. 

Registrerer du din jakke på wifi-merket i nakken på plagget får du livstidsgaranti og blir en del av merkets 5 års sirkularitets-program. Det vil si at du får avslag på ny jakke hvis du bruker din første i 5 år og leverer den i retur til Gofranck. Bra for deg, og bra for miljøet!