Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Gossia

Oppdag GOSSIA med oss. Dette danske merket skaper plagg med et feminint, men samtidig sporty uttrykk. Nydelige bluser, topper og kjoler med søte detaljer. Fremhev din feminine side med dette «up and coming» merket! 

15 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Hvit
Svart
Print
Blå
Grå
Lyseblå
Rosa
#354FAC
Beige
Brun
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 119,-
Viser 15 av 15

Shop klær til dame fra GOSSIA

Vi kjenner oss vel mange igjen i ønsket om å kle oss i feminine og vakre klær, men samtidig vise styrke og en sporty side. Det er akkurat dette GOSSIA representerer i sine kolleksjoner. Dette danske merket, etablert i 2021, designer fantastiske klær til kvinner som vi virkelig har falt for. Grunntanken til GOSSIA er å skape klær som komplementerer kvinnelige former. Derfor står funksjonalitet høyt i fokus.  

Feminine bluser og kjoler fra GOSSIA

Det vi falt for med GOSSIA var kombinasjonen av spennende detaljer, fine snitt, naturlige materialer og riktige priser. Dette merket har virkelig sans for detaljer som gir plaggene det lille ekstra. Bluser og topper med søte blonder og broderier. Kjoler med volanger, og skjorter sammensatt av ulike tekstiler og mønster.  

Med disse spennende overdelene i garderoben trenger du ikke annet enn en enkel jeans eller dressbukse for å fullføre antrekket. En kjole fra GOSSIA kombinert med et par høye hæler eller støvletter passer perfekt som festantrekk. Fullfør med smykker fra Enamel Copenhagen, så er du klar på 1-2-3.  

I tillegg til de vakre blusene og kjolene vi elsker fra GOSSIA, balanserer de stilen bra ut med å tilføre mer sporty og røffe plagg til kolleksjonene sine. Cargobukser, vide dressbukser, kule shorts.  

Hvis du ikke allerede har oppdaget dette nye merket, kan vi virkelig anbefale å sjekke det ut. Hos Suser i Sivet finner du alltid et utvalg plagg vi har falt for fra merkets nyeste kolleksjon.