Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Hale Bob

Det synes når du har på deg en kjole fra Hale Bob. De unike printene, vakre fargevalgene og feminine snittene gjør at merket skiller seg ut. Se vårt utvalg maxikjoler, korte kjoler og bluser fra dette eksklusive merket. 

28 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Print
Rosa
Blå
Grønn
Hvit
Multi
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Gul
Gull
Lyseblå
no color
Oransje
Petrol
Rød
Svart
Sølv
Størrelse
Pris
0,-
5 359,-
Viser 28 av 28

Vakre kjoler og bluser fra Hale Bob

Hale Bob kle opp moderne, moteinteresserte kvinner i feminine, elegante og særegne klær. Hale Bob sine kolleksjoner er laget av tekstiler av høyeste kvalitet, og er anerkjent for sine eksklusive, fargerike trykk.  

Merket er spesielt kjent for sine vakre kjoler, både maxikjoler og korte kjoler, så vel som topper og bluser med nydelige fargekombinasjoner og unike detaljer. Kolleksjonene soler seg i rampelyset, og Heidi Klum, Cameron Diaz, Halle Berry og Cindy Crawford er bare noen få av kjendisene som elsker Hale Bobs flørtende og feminine, men likevel avslappede stil.  

Hale Bob maxikjoler - særegent og feminint design

Med en kjole fra Hale Bob får du en kjole du vil elske i lang tid. Ikke bare er kvaliteten utsøkt, men printet og stilen er så unik at vi snakker ikke om trend og plagg som kan gå av moten. Dette er kjoler du kan style opp og ned etter anledning, enten det er til en deilig strandferie der du vil kombinere med lave skinnsandaler fra Billi Bi og fargerike smykker fra Enamel Copenhagen. Eller du skal bruke kjolen din til en spesiell anledning som bryllup eller dåp og går for et par høye hæler og en pen clutchveske fra Unisa. Bruk plaggene igjen og igjen, og skap ditt eget uttrykk med tilbehøret.  

 

Hale Bobs skaper, Daniel Bohbot, startet sin karriere i Paris. Under et besøk i Los Angeles i 2001 skjønte Bohbot at "City of Angels" var stedet å lansere designene som raskt ville gjøre plaggene hans til mote for Hollywoods kjendisklientell og for fashionistaer verden over. De som har oppdaget dette fantastiske merket vet at Daniel Bohbot og Hale Bob lager klær som skiller deg ut fra mengden. Alle print som brukes av Hale Bob er designet og utviklet i Hale Bob-studioene i Los Angeles og er eksklusive for merkevaren.