Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Herskind

HERSKIND, med navn fra designeren Birgitte Herskind, lager minimalistiske, tidløse plagg du kommer til å elske i lang tid! Sjekk ut de vakreste kjoler, dresser, topper og strikk fra dette luksuriøse merket. 

38 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Grå
Beige
Hvit
Brun
Grønn
Print
Rosa
#354FAC
Blå
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Rød
Sølv
Pris
0,-
6 499,-
Viser 38 av 38

Stort utvalg kjoler, dresser og topper fra HERSKIND

Det danske merket HERSKIND, tidligere kalt Birgitte Herskind - som designeren selv, har et mål om å redefinere mote. Med fokus på kvalitet, godt håndverk og bærekraft skaper de plagg som er ment for å vare gjennom generasjoner. De minimalistiske, tidløse plaggene fra HERSKIND er elsket av mange. Blant annet er de godt kjent for sine dresser til dame, blazere og dressbukser med nydelige farger og snitt. Nevner blant annet bestselgere som Pinky pants, Nat blazer og Logan pants.  

Selv om plaggene til HERSKIND har enkle snitt og et minimalistisk uttrykk, er det lagt stor vekt på detaljer og individualitet. Dette er enkelt å se på de vakre kjolene, toppene og blusene fra merket. Plagg som har det lille ekstra, men som er enkle å style sammen med andre merker. Dette er nok også en del av den store suksessen til merket. Forståelige plagg av høy kvalitet – minimalistisk luksus for trendy og stilbevisste kvinner.  

Det trengs ikke mye tilbehør til i stylingen av dette merket. Et par klassiske loafers i skinn fra Billi Bi passer perfekt til en oversized dress, eller et par knehøye støvletter fra Unisa til en fin kjole eller skjørt. Hold smykkene enkle. Et par øredobber og armbånd fra Enamel Copenhagen eller Camilla Øhrling passer perfekt.  

Birgitte Herskind designer langsiktig og bærekraftig mote

Bærekraft er en grunnleggende verdi for HERSKIND. Dette kommer tydelig frem i deres forpliktelse til å bruke sertifiserte, organiske og miljøvennlige materialer. De bruker også ansvarlige produksjonmåter som legger vekt på holdbarhet, for å kunne skape klær som vil vare i lang tid. Dette gjenspeiler også deres sterke fokus på å påvirke moteindustrien til langsiktig mote, såkalt slow fashion.  

Bærekraft er en grunnleggende verdi for HERSKIND, tydelig i deres forpliktelse til å bruke sertifiserte organiske og miljøvennlige materialer. De prioriterer ansvarlige produksjonsmetoder som legger vekt på holdbarhet, med sikte på å skape plagg som kan verne om i generasjoner. Gjenspeiler deres dedikasjon til å påvirke moteindustriens langsiktige perspektiver positivt.  

Vi er stolte av å tilby HERSKIND hos Suser i Sivet. La deg inspirere av vårt utvalg av vakre kjoler, strikkeplagg og dresser fra dette merket.