Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
ILAG

Sjekk ut vårt utvalg av kjoler, topper, jakker og bukser fra ILAG. Et merke med fokus på vakre, komfortable og avslappede hverdagsplagg, lagd av bærekraftige tekstiler. Gjør garderoben din morsommere med ILAG! 

12 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Grå
Svart
Beige
Brun
Hvit
#354FAC
Blå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
3 679,-
Viser 12 av 12

Gjør hverdagsgarderoben spennende med klær fra ILAG

Frisk opp hverdagsgarderoben med ILAG. Dette norske motemerket, etablert i 2020 av Renate Nipe, tilbyr klær til kvinner med et avslappet og morsomt uttrykk. Hverdagen står sterkt i fokus. Det er lett at hverdagsantrekkene blir enkle og gjentakende, men ikke med ILAG. Dette er spennende plagg som blir lagt merke til.  

Kjoler med print, skinnbukser, strikkeplagg i freshe farger og iøynefallende tilbehør. Selv om dette er et annerledes og vågalt merke, ser man tydelig den nordiske stilen i plaggene, og de kan enkelt gjøres roligere ved å settes sammen med garderobeklassikere som jeans, en ensfarget blazer og et par hvite sneakers.  

Et merke med sterk fokus på bærekraft

ILAG har sterkt fokus på bærekraft, og produserer klær i naturlige materialer, overskuddsmaterialer og resirkulerte tekstiler. Målet er å bruke materialer med lang levetid, slik at din garderobe også får lengre levetid.  

Hos ILAG kan du også returnere dine gamle favoritter fra merket og få rabatt på en ny vare. Varen du returnerer vil bli renset, reparert eller redesignet, for så å selges til en ny kunde. Et sterkt og bevisst valg for å vise deres dedikasjon for en mer bærekraftig klesbransje, og lære oss alle å bruke klærne igjen og igjen. Ikke bare bra for miljøet, men også bra for deg.  

Sjekk ut vårt utvalg av kjoler, jakker, topper og bukser fra ILAG. Skandinavisk enkelhet, moderne snitt og en uanstrengt kul stil. Dette merket gir garderoben din et skikkelig løft!