Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Jim Rickey

Jim Rickey skaper vesker og sko som er ment for å vare lenge. Klassisk, minimalistisk design. Produkter til gode priser. Sjekk vårt utvalg av sesongens nyheter, samt bestselgere som veskene Ann large, Zoe og Alex, og sneakers Deuce court og Spin. 

19 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Brun
Beige
Hvit
#354FAC
Blå
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
3 799,-
Viser 19 av 19

Jim rickey vesker og sko til dame

Jim Rickey ble grunnlagt i Stockholm i 2006 med et ønske om å fylle gapet mellom sporty sko og overprisede produkter fra luksusmerker. Idèen var å tilby produkter med høy kvalitet, minimalistisk og tidløst design til en rettferdig pris.  

Jim Rickey er også opptatt av å jobbe bærekraftig, og jobber kontinuerlig med fokus på dette sammen med sine leverandører. Et produkts fotprint handler ikke kun om produksjon, men også om hvor lenge det varer. Jim Rickey er et godt valg om du ser etter produkter som er ment å ha lang levetid og bidra til slow fashion og et bedre miljø.  

Shop bestselgere vesker fra Jim Rickey, Ann large, Zoe og Bonnie

I tillegg til nyheter for hver sesong har vi alltid inne bestselgende vesker og sko fra Jim Rickey. Vesken Ann mini og Ann large er en klassiker, og gjør seg utrolig godt som jobbveske eller hverdagsveske. Ønsker du en litt dypere jobbveske kan Zoe fort bli din favoritt. Sommerfavoritten er Alex mini bag. En cross-over veske til det aller mest nødvendige – mobilen og kortet. Så liten men gjør så mye med antrekket over en sommerkjole eller en enkel t-skjorte og et denimskjørt.  

I tillegg til de kjente veskene er jo Jim Rickey også utrolig gode på sko. Du finner alt fra boots som Sparks low og Sparks high, til sandaler og loafers i kolleksjonene. Men det er vel sneakers vi først og fremst forbinder de med. Den fantastiske suksessen de har hatt med modeller som Spin sneakers, Gravity og Deuce Court sneakers. Vi har sett det selv, med alle antrekk vi styler at dette er sko som er superanvendelige og passer til utrolig mange forskjellige antrekk. Sneakers er ikke lenger kun forbeholdt til enkle hverdagsantrekk med jeans, men brukes like gjerne til dress og kjoler.