Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Katrin Uri

På jakt etter plagg som kombinerer tidløs eleganse og enestående kvalitet? Da er Katrin Uri det perfekte valget! Utforsk vårt utvalg kjoler, bluser, jakker, skjørt med mer fra dette norske kvalitetsmerket. 

29 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Print
Blå
Hvit
Grønn
Multi
Svart
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Oransje
Petrol
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
3 799,-
Viser 29 av 29

Finn de fineste kjoler og bluser fra Katrin Uri

Kolleksjonene fra Katrin Uri bærer preg av et høyt fokus på detaljer, komfort og den perfekte balanse mellom en interessant garderobe som samtidig er ment for å vare over tid. Det synes når du har på deg en kjole fra Katrin Uri. Vakre print, og sesongriktige farger går igjen, men det er spesielt snittene vi elsker. Disse kjolene får frem det vakre med kvinnekroppen. Innsvingt midje, pene utringninger, og gjennomtenkte lengder. Kjolene er så fine i seg selv at tilbehør som smykker og sko kan holdes enkelt.  

En annen favoritt fra Katrin Uri er det fantastiske skjerfene. Både store skjerf i ull og kasjmir som holder deg varm og stilfull gjennom høsten, samt elegante silkeskjerf i vakre farger som kan knytes både rundt halsen, i håret eller på veska. Tips; de store ullskjerfene er også helt fantastiske å bruke på kjølige kvelder over en søt sommerkjole. 

Oppdag alle de spennende klærne fra Katrin Uri. Bluser som passer perfekt inn i jobbgarderoben, skinnskjørt, chaneljakker og dressbukser.   

Katrin Uri: tidløs eleganse og kvalitet

Dette norske klesmerket ble etablert i 1992 med en visjon om å styrke kvinners individualitet, gjennom å levere plagg med et spennende og unikt design, med god passform og nydelige farger som er lette å kle. Katrin Uri designer klær av kvinner, for kvinner.  

Merket legger stor vekt på å bruke naturlige tekstiler av høy kvalitet, som silke, ull, kasjmir, lin og bomull. Vi elsker å kunne tilby norske merker av høy kvalitet. Vi heier på norske designere, og liker tanken på at plaggene og printene fra Katrin Uri designes og utvikles her i landet, nærmere bestemt Oslo. Dette er et merke vi virkelig kan anbefale å sjekke ut!