Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Les Coyotes de Paris

Edgy, kul og uanstrengt. Les Coyotes de Paris er kjent for sin avslappede stil med rå detaljer. Hettegensere, Collegegensere, t-skjorter med trykk. Et unikt merke, elsket av moteprofiler over hele verden.

10 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Hvit
Blå
Gul
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Grønn
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
2 719,-
Viser 10 av 10

Les Coyotes de Paris, kjent for sine avslappede t-skjorter, hettegensere og jeans

Les Coyotes de Paris er et edgy, kult men allikevel feminint klesmerke. Alle plagg er designet i deres studio i hjertet av Amsterdam. Les Coyotes har en ambisjon om å definere en garderobe som fremhever styrken til kvinnen som bærer den. Inspirasjonen hentes fra kvinner liv og behov.  

Få en uanstrengt kul stil med Les Coyotes de Paris

Les Coyotes de Paris er spesielt kjent for sine avslappede, kule plagg som hettegensere, collegegensere, t-skjorter med trykk og slitte jeans. Dette er plagg som krever lite styling, la stilen være uanstrengt og tilfør kun et par enkle smykker som hoops og ringer fra Enamel Copenhagen, og en kul veske fra merker som Cala Jade eller Moo. Til høstgarderoben får du fantastiske kåper, strikkeplagg og cardigans fra merket. Designet er gjennomtenkt, og skapt for å ha lang levetid.  

Hva kjennetegner «Coyote»-looken? Ikoniske snitt med perfekte detaljer. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det det gjelder Les Coyotes de Paris. Dette merket er unikt, et must for fashionistaer!