Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Lois

Vi vet at Lois er en favoritt på jeans for mange! Fantastiske passformer og høy kvalitet. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av bestselgerne Malena, Palazzo og Celia. Samt avslappede jeans-modeller som vi elsker; Barbara og Dana. Se utvalget! 

11 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Svart
Hvit
Grønn
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 709,-
Viser 11 av 11

Stort utvalg av bukser og jeans fra Lois

Lois jeans ble etablert i 1962 i Spania. Gründerne beskriver merket som «sexy og ikonisk». Dette var det første europeiske jeans-merket som tok verden med storm. Populariteten vokste på 70- og 80-tallet da Lois-jeansene ble sett på innflytelsesrike modeller, kunstnere og musikere. Plutselig var jeansene fra Lois overalt. Gjennom å finne den perfekte miksen av komfort og stil ble Lois en trendsetter for jeans til kvinner – både da og nå.  

Shop bestselgere fra Lois, Celia, Malena og Palazzo jeans

Jeans og bukser fra Lois er elsket for deres perfekte passformer og høye kvalitet. Flere av modellene er faste i sortimentet og kommer tilbake hver sesong i nye farger, vasker og tekstiler. De mest kjente modellene er Celia jeans, Malena og Bootcut jeansene Raval og Palazzo. I tillegg har du de populære anti-fit jeansene Barbara og Dana. Perfekte hverdagsjeans med en casual og avslappet passform – we love!  

Buksene fra Lois styler du med dine favoritter – strikkegenser til høstantrekket, en enkel hvit t-skjorte og blazer fra basegarderoben eller på fest med en kul topp. Finn din perfekte passform, så vet vi at du aldri vil angre på å velge Lois!