Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Milk Atelier

Milk Atelier er et skandinavisk moteselskap etablert i 2012 for personer som elsker kvalitet. Høsten 2022 gjorde de et eksklusivt samarbeid med Per Spook, den første norske designeren som åpnet eget motehus i Paris, og kanskje landets største motelegende.

12 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Hvit
Svart
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
4 499,-
Viser 12 av 12

Milk Atelier x Per Spook

Tenk at et tilfeldig møte på flyplassen i Paris i 2019 skulle resultere i en nydelig kolleksjon med strikkeplagg i samarbeid mellom Per Spook og Milk Atelier. Det var Lasse Brinck Løvstad, eier av Label Agenturer og en mann med lang fartstid i norsk motebransje, som klarte å kapre oppmerksomheten til Per Spook. Sammen startet de et spennende prosjekt sammen. Som for mange satte pandemien en brems på planene, men høsten 2022 lanserte de sammen en kapsulkolleksjon med strikkeplagg – gensere, skjerf og luer, i helt fantastisk ullkvalitet. Kolleksjonen med navn Cap Nord henter inspirasjon fra samedraktens border og farger som rødt, blått, grønt og gult. 

Genser fra Per Spook

Enhver moteinteressert kvinne vil vel føle det ekstra spesielt å ha et plagg fra Per Spook i garderoben. Strikk fra Cap Nord kolleksjonen kommer i et begrenset antall, så her er du heldig om du får tak i din favoritt. Dette er plagg som varer både på grunn av sitt design og sin kvalitet, og plagg som kan gå i arv til neste generasjon og vise noe av det fineste fra norsk motehistorie. Per Spook er kjent for ha med strikk i sine kolleksjoner, og å vise den norske kulturen i sine kreasjoner. Med den unike kombinasjonen av samisk inspirasjon og et spesielt godt blikk for feminine former, er denne kolleksjonen med på å tilføre noe ekstra og unikt til garderoben. Vi er stolte av å gi deg tilgang på hele kolleksjonen - de 5 strikkegenserne Nordkapp sweater, Skibotn sweater, Kautokeino sweater, Finnmark sweater og Snefjord sweater, samt matchende skjerf og luer.