Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Miss Sixty

Kanskje er du en av de mange som hadde Miss Sixty bukse da du vokste opp? Da kan vi glede deg med at merkets storhetstid er tilbake i trendbildet og med det også deres freshe kolleksjoner.

3 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Hvit
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Pris
0,-
1 839,-
Viser 3 av 3

Komfortable bukser og jeans fra Miss Sixty

Miss Sixty er kjent for å være det første jeansmerket som hadde fokus på jeans til damer. Det var Vittorio Hassan og Renato Rossi som i 1991 skapte det italienske merket og satte sine første spor i moteindustrien. Det er ikke til å legge skjul på at Miss Sixty er en merkevare unge fra 80- og 90-tallet kan huske godt. Nå er altså Miss Sixty bukser tilbake og de setter nok en gang sitt preg på motebildet. Vi kan love at passform, mønster og bling fortsatt er til stede og det gjør i alle fall oss skikkelig glade. 

Selv om merket har sitt hovedfokus mot den unge voksne skal du ikke se bort ifra at det finnes noen godbiter til alle aldre blant utvalget deres. 

Kjent for sitt unike snitt, lidenskap og femininitet fremhever Miss Sixty kvinnene som bærer plaggene. Blant plaggene finner du sporty, stilige og klassiske plagg som vi kan føle oss vel i. Her finner du altså komfortable jeans laget for kvinnelige former. Kombiner gjerne buksene med en lekker topp, eller genser for de kjøligere dagene. 

Plagg med stilige detaljer

Det er ikke bare Miss Sixty jeans som er populært fra merket, du finner også mønstrete plagg som skjørt og overdeler. En fellesnevner blant plaggene er merkets unike 90-tallsstil og gode kvalitet. Mønster, farger og bling hører hjemme her, så om du er på utkikk etter et plagg som gir det lille ekstra er dette merket for deg. 

Om du vil kjøre stilen helt ut med matchende antrekk fra topp til tå, eller ønsker at ett av plaggene skal være stjernen av showet er helt opp til deg. Vi har både sko og tilbehør som passer til for å fullføre looken din.