Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Mono

Mono, et norsk merke som spesialiserer seg på gode sko som passer like godt til dame som til herre. Hold varmen i vinter med et par Hiking boots fra Mono. I tillegg til denne klassikeren finner du hos oss modeller som Hiking core cap og Combat. Vi lover deg at føttene dine kommer til å elske disse skoene!

5 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Grønn
Hvit
Svart
#354FAC
Beige
Blå
Brun
Grå
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
no color
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
2 599,-
Viser 5 av 5

Mono – sko for kvalitetsbevisste fashionistas

Mono ble etablert i Oslo i 202 er er derfor et ferskt merke. Likevel har de rukket å bli både kjent og elsket av fashionistaer og andre. På kort tid har Mono blitt et merke som er kjent for god kvalitet, stil og passform.  

Sko fra Mono passer godt til både herre og dame, og akkurat derfor er deres sko et unisex-merke som kan anvendes uavhengig av kjønn og uttrykk. Derfor er det ikke noe «Mono sko dame» eller «Mono sko herre».  

Mono – som skapt for norsk klima

Bor du i Norge vet du hvor essensielt det er med godt fottøy når kulda setter inn og regn, sludd og snø kommer. Lite er vel så ubehagelig som å ha kalde føtter. Godt materiale som varmer, er en essensiell faktor man ser etter når man skal ha et par skikkelige vintersko. Utover dette vil du gjerne at skoene er behagelige. Skoene skal «støpe» seg for foten og være behagelig på, og gnagsår bør være et ikke-tema . 

Her kommer Mono sko. Velg et par Hiking boots fra Mono, og kombiner med andre sporty merker som jakkene fra GoFranck så holder du garantert varmen i vinter. I tillegg til å se eksepsjonelt bra ut, er boots fra Mono også varme, komfortable og alt annet som skal kjennetegne gode sko. Mono sko bruker estetiske, teknologiske og funksjonelle egenskaper i skoene for å kunne levere noe som er gjennomført bra. 

Selv om Mono sko kanskje er mest kjente for vintersesongen med sine bestselgere Hiking boots og Hiking core cap boots, er det slettes ikke det eneste de har å by på. Her finner du også sportslige sneakers, hverdagssko og et utvalg andre typer sko som passer til de fleste anledninger. Hos oss i Suser i sivet kan du finne et stort utvalg av Mono sko.